2777
2789
عنوان

زبان پارسی را پاس بداریم

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 32 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کاربرای عزیز لطفااا کاربرد هکسره رو یاد بگیرید و انقدر اشتباه ننویسید😂💔

راجع به درسته و راجب غلطه 

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

مشکلات این سایت اساسی ترهلیچار بجای ریچاردتابو شکنی بجای تابوت شکنیتو زرد از اب دراومدن بجای تو ضرب ...

بعله درسته ممنونم🌹

خیلی دیدم حتی املا ها رو هم اشتباه مینویسن 

کاربرای عزیز لطفااا کاربرد هکسره رو یاد بگیرید و انقدر اشتباه ننویسید😂💔راجع به درسته و راجب غلطه

وااااای دقیقا 

خیلی دیدم اشتباه مینویسن و واقعا خیلی زشته

وااااای دقیقا خیلی دیدم اشتباه مینویسن و واقعا خیلی زشته

اولی رو یا دومی؟😂

| نه هرکه در مجادله چُست در معامله درست | | اگر کسی در گفت و گو خوش سخن و زیرک باشد دلیل بر آن نیست که در رفتار و عمل هم همانگونه باشد |   ▪ گلستان سعدی / باب هشتم ( در آداب صحبت ) / آداب ۴۱ 

هر دو رو اشتباه مینویسن حتی دیدم الآن رو مینویسن العان🤣

باز راجب رو میتونم تحمل کنم چون انقدر توی لفظ اینجوری گفتن که عادت کردن ولی سر هسکره اصلا جای بخششی وجود نداره😂

استارتر چه تاپیکه خوبی🙂🤝🏻

چه تاپیکه مفیدی🙂🤝🏻

وااااای حتی الانم با نوشتنش اعصابم خرد شد😂💔

باز راجب رو میتونم تحمل کنم چون انقدر توی لفظ اینجوری گفتن که عادت کردن ولی سر هسکره اصلا جای بخششی ...

قربونت برم

اعصاب خودتو خورد نکن چای بیارم برات یا قهوه؟

چه تایپک مفیدی استارتر 

بازم بذار حتما منم تگ کن یاد بگیرم 

قلب به تو❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂