2777
2789
عنوان

یعنی خاک تو سر من که این همه تو رابطه رفتم نتونستم یکی رو شوهر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 47 پست
باور کنید پسرا اونقدری که به دخترا توجه میکنن به خودشون نمیکنن

خب اره  

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه طرف به من نه زنگ میزنه حالا روزی یک بار.بعد بهش میگم میگه تو خستم کردی تو نمیزاری با دوستام جای ...

مردا تک بعدین 

اینو اگه دخترا متوجه بشن نصف بیشتر سو تفاهما حله

لا اقل خودم اینجوریم وقتی ذهنم درگیر یه کار کوچیکه حتی

نمیتونم به موضوع احساسی فکر کنم ولی خانوما میتونن

😐میگه نه و غصه میخوره

همینقدر دخترا عجیبن🤣

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

😐واا چرا دقیقا پس چطور ۷ ساله باهمید

چون گردن گیرشون برای من خرابه برای دختر دیگه  گردنشون اندازه چیه 

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.
خب بهش گیر نده

نمیشه دلم تنگ میشه 

فکر میکنم دوسم نداره 

چون گردن گیرشون برای من خرابه برای دختر دیگه گردنشون اندازه چیه

ببین من نمیفهمم شما چندساله دوستید پسره انقدر دوست داره میخواد به عنوان همسرش تا اخر عمر داشته باشتت بعد شما بعد چندسال الان میگی نمیدونم 

عزیزم یکم فکر کنین لطفا 

درسته ازدواج سختی های خودش رو داره ولی چطور دوست هستین چطور دوست دارین ازدواج کنین ولی به کسی که دوست دارین جواب رد میدین حتما به ایشون بگین بیان خاستگاری 

ببین من نمیفهمم شما چندساله دوستید پسره انقدر دوست داره میخواد به عنوان همسرش تا اخر عمر داشته باشتت ...

اخه به حرف نیست. 

دوستت داشتن هیج وقت کافی نیست. 

من از دوست داشتن هاش خسته شدم مرد عمل نیست 

ببین من نمیفهمم شما چندساله دوستید پسره انقدر دوست داره میخواد به عنوان همسرش تا اخر عمر داشته باشتت ...

الانم دوست نیستیم  فقط در رابطه با کار حرف میزنیم 

اخه به حرف نیست. دوستت داشتن هیج وقت کافی نیست. من از دوست داشتن هاش خسته شدم مرد عمل نیست

خسته شدی باهاش تو رابطه ای😐😒چرا مرد عمل نیست چیکار کرده مگه کار نداره خانواده نداره چیه خب کامل یه بیوگرافی بده از اخلاق و... ترجیحا احساسی نباشه جدی خصوصیات اصلیش رو بگو

خسته شدی باهاش تو رابطه ای😐😒چرا مرد عمل نیست چیکار کرده مگه کار نداره خانواده نداره چیه خب کامل یه ...

کار داره  پولدارم هست. پدرش وکیله. 

اخلاقش چی بگم مرد خوب و با احساسیه. 

نه از اول عاسقانه بود‌ همدیگه رو دوست داشتیم. ولی نیومد گفتم من نامزدی کردم به هم خورد نامزدی من 

خب بعدش اومد کنارم بود.

ولی مشکل بزرگی که داره به شدت قهر میکنه. بار های قهر کرده و رفته 

اخرین ارتباط ما  یک سال پیش بوده الان باز پیام داده 

شما بگین من چطور میتونم دوسش داشته باشم. 

ایشون از ازدواج میترسن و من نمی دونم کاری کنم