2777
2789
عنوان

کسی اینجا ترس مرضی داره

26 بازدید | 5 پست

من خیلی وقته وسواس فکری شدید دارم وقرص میخورم.وسواس فکریم باعث شده نسبت به همه چیز ترس داشته باشم..چیزایی که قبلا اصلا ترسی ازشون نداشتم.مثلا از تنهایی،هر وقت تو خونه تنها بمونم حالم بد میشه.از ماشین میترسم هر موقع سوار ماشین میشم دچار حملات پانیک میشم..شاید براتون مسخره باشه ولی من حتی از آب هم میترسم حموم که میرم نمیتونم چند دیقه بیشتر بمونم احساس خفگی و مرگ میکنم.در حالی که قبلا عاشق شنا و استخر بودم.و خیلی از موارد دیگه.کلا آدم ترسویی شدم که دیگه اون ادم سابق نیستم.روانپزشک رفتم قرص میخورم اما تاثیر چندانی نداشته..بعضیا واسه ترسشون میرن پیش دعانویس یعنی اثر داره؟؟

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فایده نداره.کارم از روانشناس گذشته گفتن برم روانپزشک که رفتم

عزیز این مشکل باید ریشه یابی شه،ببینی چه ترومایی گریبانت رو گرفته که اینجوری شدی.

این کار فقط از دست روانشناس و روانکاو برمیاد.

تو سرما نخوردی که با دارو خوب شی،استرس نداری که با قرص بیخیالی سر کوبش کنی.

باز هر جور صلاح بدونی.

الان بری پیش ملا و دعا نویس بهت میگه یه جن تو خونتونه عاشقت شده،یه مشتی پول ازت میگیره و خدافز.

عزیز این مشکل باید ریشه یابی شه،ببینی چه ترومایی گریبانت رو گرفته که اینجوری شدی.این کار فقط از دست ...

نمیدونم والا هرکاری میکنم خوب نمیشم.واقعا کلافم

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم...