2777
2789
عنوان

خیانت

80 بازدید | 7 پست

به نظرتون چرا یک مرد وقتی خیانت می‌کنه خیلی راحته و اصلاً کسی بهش حرفی نمی‌زنه ولی همون مرد نگران و دلشوره و پر از محدودیت می‌کنه خانمش رو و می‌ترسه که بهش خیانت کنه 

خب اگه خیانت بده چرا خود مرد انجام میده؟؟اگرم بد نیست پس چرا اینقدر حساسه که خیانت نبینه؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته مرداد راحت خیانت می‌کنن و کسی هم ناراحت نمیشه؟ اصلا بیس سوالتون غلطه

نگفتم مردا خیانت کنن کسی ناراحت نمیشه من میگم چرا خیانت خودشون خوبه ولی خیانت ببینن این بده

اون باور عرف هست توی رابطه به یک اندازه زجر میکشن زن و مرد

مساوی هم نمیشن اونی که دومین نفره بیشتر مقصره چون می دونسته خیانت دیدن چه دردی داره و انجامش داده ‌ هر چند خودشو توجیه می کنه که خواستم انتقان بگیرم و از این حرفا. اما کلا خوبه دو طرف سرشون افتاده بشه و نتونن همدیگه رو تحقیر کنن البته به شرطی که بشینن سر جاشون زندگی کنن بعدش

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

چون اینجور ادما خودخواهن

و فکر میکنن زنشون هم مث خودشون کرم داره

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام