2777
2789
کاربر پشت گوشی بهترین بدترین نداره همه میتونن پشت گوشی با چهارتا کلمه نقش بازی کنن پس صرفا بخاطر یه ...

خداروشکر

کاش همه به این بینش برسن اینقدر راحت اعتماد نکنن

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از نظر من شما بهترینی حس خوبی میدی و کاربر اپرا نظرات منطقی و سنجیده ای میدن و بسیار صبور و باحوصلهی ...

عزیز دلی قربونت برم 

ازت انرژی گرفتم🥰❤️

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

کاربر پشت گوشی بهترین بدترین نداره همه میتونن پشت گوشی با چهارتا کلمه نقش بازی کنن پس صرفا بخاطر یه ...

دقیقا

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده

ولی کلا خوباش همون کاربرای قدیمی  بودن که دیگه الان نیستن 🥲🥲خانم های با تجربه رو با شخصیت 

چقد قشنگ همدیگه رو راهنمایی میکردن 

مشخص بود چقد تجربه دارن 

ولی ببخشید ببخشید الان

یکی میاد از مشکلش با شوهرش میگه 

اولین چیزی که میگن ( برین بهش بابا ) 

فحش بده به کل خاندانش

طلاق بگیر چطوری همچین اشغالی رو تحمل می‌کنی 

و...

منم یادم میره،الان یکیو خیلی دوست دارم ولی نمی‌تونم اسم کاربریش چیه

من فقط یه کاربر هست که داستان زندگیشو دنبال میگم

هر وقت میام تو نی نی سایت میرم ببینم تاپیک جدید چی زده چون خیلی زندگیش عجیبه 

اسمشو نمیگم شاید راضی نباشه

هیچی عزیزم شما قدیمی نیستی نمیدونی چن سال پیش یه تاپیک فیک زد بعد یه مدت غیب شد چند ماه پیشم سف. همد ...

عزیزم من از سال ۴۰۱ اینجام ک تعلیق شدم

تا جایی ک یادمه اون اصلا تاپیکی نداشت تو کاربریش

حتی عکسشم تو پروفش بود

دلی که پُر از درد است جایی برای آرزو ندارد 🖤✨️ کاربر جدید نیستم..

وا با حسادت رابطه ی مارو خراب نکنید لطفا!

عاشقتم😂🤣

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
@ایلدا04

متشکرم عزیزم نظر لطف شماست 💙🌱

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

واقعا وقتی که بحث داغ میشه،کاربرا خیلی خوب شخصیت خودشونو نشون میدن

هرکسی که به بقیه کمک کنه بت نسازیم

👌👌👌

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.