2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مترونیدازول ۲۵۰ هر ۸ ساعت بخوراموکسی سیلین ۵۰۰ ولی ۱ ساعت بعد مترونیدازول بخورتداخل دارن با هم نخورم ...

من هم زمان میخورم اتفاقی نیفتاده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
اگه ریشه است حدود ۳۰۰/۴۰۰ میشه کشیدنش..بیمه نداری عزیزم؟

اره ریشه هم هست دندون هم هست ک خرابی زیاد شده نه متاسفانه ندارم مطمعن اگه این قیمت باشه میکشم ن خودمو خلاص میکنم

اگه ریشه است حدود ۳۰۰/۴۰۰ میشه کشیدنش..بیمه نداری عزیزم؟

کشیدن دندون عقل به من گفت۲ونیم تازه جراحی هم نمیخواد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
۳۰۰ ۴۰۰!!!؟؟چجورییییییمن یه سال پیش البته درمان ریشه تخصصی بودرفتم شد ۵ میلیون و خرده ایی😐😑😑😑😑� ...

درمان ریشه نه ، کشیدن ریشه

درمان ریشه همون عصب کشی و پست و روکشه که خیلی هزینه بره و الان زیر ۱۰ تومن نمیشه گلم.

اما کشیدن ریشه ۳۰۰/۴۰۰ تومنه 

FREEDOM...🌱🤌🤍
درمان ریشه نه ، کشیدن ریشهدرمان ریشه همون عصب کشی و پست و روکشه که خیلی هزینه بره و الان زیر ۱۰ تومن ...

اتفاقا یه دندون دارم لق میزنه 

نمیدونم میشه عصب کشیش کرد یا ن

شکستش

منه خاک تو سر نرفتم درست کنم

الان نصف دیگه اش لق میزنه💔😑😑😑😑😑

همه میگن بری میکشن

راهی نداره و....

مشخص هم هست توی صحبت و.‌‌