2777
2789

نزدیکه یکساله شوهرم تصمیم گرفت تغییرشغل بده چون دوست نداشت شغلشو

به هردری زدیم کارجدید دقیق اون چیزی ک میخواست نشد مجبورشد یه چیز جمع جورترراه بندازه 

بااینکه شغل قبل زندگی منظم تربهتری داشتیم الان چون چیزی ک میخواست نشد دائم توفکره عصبیه ب همه گیرمیده بحث درست میکنه رومن حساس شده علنا کنترلم میکنه همش دلش میخوادتوخونه نگهم داره البته توخونه اخلاقش باهام خوبه ..خودشم اصلا دل دماغ بیرون بردن یا رفتن مسافرت زندگی کردن نداره ک حداق روحیه هردوتامون بهترشه ..فقط میره سرکاربرمیگرده  نصف روزخوابه خیلی خستم کرده. روززن حتی یه تبریک خشک خالی هم نگفت درصوتی ک هرسال میگفت بحث کادو نیست منظورم اینکه هیچ واکنشی نداشت بی اهمیت بودبراش نسبت ب قبلاخستم ازش حس میکنم ازش متنفرم حتی ب زندگی بدون اون فکرم کردم چندبار خودش رسما افسرده شده منم داره دیوونه میکنه ازش سردشدم خودشم فهمیده نظرتون چیه چ کاری ازدستم برمیاد ؟؟

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

تنش و دغدغه بیشتری پیدا کرده

کاش شغلش رو عوض نمیکرد

تنها کاری که میتونی کنی محیط خونه رو اروم نگه داری از ایجاد تنش و دعوا بپرهیزی یه مدت شاید بهتر شد

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

تنش و دغدغه بیشتری پیدا کردهکاش شغلش رو عوض نمیکردتنها کاری که میتونی کنی محیط خونه رو اروم نگه داری ...

اصلا حتی یکبارم سرزنشش نکردم چرا اینکاروکردی

گاهی وقتا خیلی خسته بشم درحدغرزدن میگم نمیبری بیرون اینا 

اصلا بحث نمیکنم باهاش که

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودت بهتر میدونی که باید صبوری کنی، ولی خسته شدییکم توقعتو ازش کمتر کن و خودت واسه خودت تفریح ایجاد ...

صبرتاکی یکساله وضعیت همینه نزدیک یکماه منوبیرون نبرده

دوهفته میخوایم بریم فروشگاه هی امروز فردامیکنه

دل دماغ هیچی نداره 

بخوام خودم برم بیرون هی سوال جواب میکنه میخوادکنترلم کنه 

خیلی خستم خیلیییی

امضاتم یه دور بخون 🙂

باورم نمیشه تواین شرایطم هیچ کاری ازدستم برنمیاد 

اصلا حتی یکبارم سرزنشش نکردم چرا اینکاروکردیگاهی وقتا خیلی خسته بشم درحدغرزدن میگم نمیبری بیرون اینا ...

چقدر بی انصافه

ذوق داره سعی کنی سرزندش کنی یا میزنه زیر ذوقت؟

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

صبرتاکی یکساله وضعیت همینه نزدیک یکماه منوبیرون نبردهدوهفته میخوایم بریم فروشگاه هی امروز فردامیکنهد ...

پس افسرده شده و بهش شوک وارد شده، به حکم زن بودنت مجبوری تحمل کنی و کم کم شرایطو عوض کنی

درآمدش نسبت به قبل کم شده؟ یا تصور یه شبه پولدار شدن داشت؟

چقدر بی انصافهذوق داره سعی کنی سرزندش کنی یا میزنه زیر ذوقت؟

هربارحرف ازاینده میزنم میگم میگذره یادته اوایل همین چیزایی که الان داریم نداشتیم کم کم درست میشه هربارپوزخنده سردی میزنه میگه دلت خوشه تااینده ازگشنگی نمیریم خوبه 

ازش بدم میاد هیچ تقصیری نداشتم توی تصمیماتش اما بیشترین فشارمن تحمل میکنم تکلیفش باخودش مشخص نیست

هشت ساله ازدواج کردیم پنج سال اول میگفت سنمون کمه بزاربگردیم منم موافق بودم امابعدا هربارب هربهانه نخواسته یک بارمیگ هنوزوقت هس بزاربیشتروقت بگذرونیم دوتایی 

یک بارمیگ اصلا نمیخوام دلیلش یامیگه ازاینده نگرانم یامیگ نمیتونم مسئولیشتش سخته هشت ساله منومسخره خودش کرده

هربارحرف ازاینده میزنم میگم میگذره یادته اوایل همین چیزایی که الان داریم نداشتیم کم کم درست میشه هرب ...

راضیش کن ببرش پیش مشاور

پس افسرده شده و بهش شوک وارد شده، به حکم زن بودنت مجبوری تحمل کنی و کم کم شرایطو عوض کنیدرآمدش نسبت ...

نسبت ب قبل کمترنشده همونقدرولی انتظارداشت یه کاربزرگترراه بندازه ک نشد یه چیز جمع جورتردرحدهمون قبلی شد چون دقیق اون چیزی ک میخواسته نشده ناراحته

هربارحرف ازاینده میزنم میگم میگذره یادته اوایل همین چیزایی که الان داریم نداشتیم کم کم درست میشه هرب ...

اخراش منظورت این بود بچه نمیخواد؟

یه روز که سر حال تر بود بشین منطقی باهاش حرف بزن خب

راضیش کن ببرش پیش مشاور

خودش عقل کل میدونه بیا نیست اگرخودم تنهایی برم ک اونم تاخودش نیادتاثیرانچنان نداره واقعیش خودمم دیگ نمیخوام ازش بچه داشته باشم مردی ک تکلیفش باخودش مشخص نیست مناسب پدرشدن نیست خودم میتونم تحمل کنم نمیخوام کسی دیگ رودرگیرکنم