2777
2789
عنوان

خانومای شاغل هفته‌ای چندبار رابطه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 67 پست
من بدون پیش نوازی نمیتونم و هربار ۳۰-۶۰ دقیقه طول میکشه و بعد حموم و شستن روتختی و …

روتختی چرا میشوری؟

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ادمها با هم فرق میکنن اصلا خودتو مقایسه نکن بعضیا اوایل حتی دو یه بار در روز بعضیها یک روز درمیون بع ...

درست میگین بستگی به میل طرف و توان جسمانی و … داره

ولی برام سوال بود ببینم میانگین چطوره

والله من شاغل نیستم همیشه خستم هفته ای یکبار بیشتر نمیتونم

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟
والله من شاغل نیستم همیشه خستم هفته ای یکبار بیشتر نمیتونم

من زور میزنم هفته‌ای ۲-۴ بار

هفته‌های پریودی م رابطه ندارم نمیتونم از لحاظ ذهنی. ولی ارضا میکنم

مولتی ویتامین آهن بخور

واقعا تاثیر داره؟؟

من زور میزنم هفته‌ای ۲-۴ بارهفته‌های پریودی م رابطه ندارم نمیتونم از لحاظ ذهنی. ولی ارضا میکنم

والله تو خیلی خوبی تازه سرکارم میری