2777
2789
عنوان

خانومای شاغل هفته‌ای چندبار رابطه دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1469 بازدید | 67 پست
شغل تون سخت هست؟من و همسرم قبل از دخترمون هفته ای چند بار داشتیم اما الان خیلی خسته می کنه ما رو بیش ...

کارم فیزیکی نیست و پشت کامپیوتره بیشتر ذهنی خسته‌‌م میکنه

همسرم بعضی موقعا مثلا ۱۰ شب میرسه خونه تازه. من معمولا تا ۶ تمومم ولی خونه میام میخوام به کارام برسم یه فیلمی ببینیم یه چیزی بخوریم میشه ۱۱ شب. بعد هربارم بخوایم رابطه داشته باشیم ۳۰-۶۰ دقیقه طول میکشه بعدش باید برم حموم خشک کردن موهام و اینا ۳۰ دقیقه طول میکشه قشنگ ۱.۵ ساعت وقت میگیره

نمیدونم بقیه چطور فرصت میکنن

گاها میشه توو طول هفته هیچی نداریم و اخر هفته ۳-۴ بار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا شستن روتختی؟اتفاقا ما کا.ندوم استفاده می‌کنیم خیلی ترتمیزه

عزیزم مایع منی هیچوقت نمیریزه رو تخت

ولی عرق و آب دهن و کلا ترشحات موقع رابطه میریزه به تخت که من هربار نشورم، دلم نمیگیره

بقیه گفتن ملافه استفاده کن که اتفاقا ایده خوبیه تا الان بهش فکر کردم ولی خب رابطه یهویی اتفاق میفته

شاغل نیستم، هفته ای دو بار، روزی یک بار رو حتی نمیتونم تجسم کنم 😑

بعضی موقعا حس میکنم ظلم میکنم بهش ولی واقعا از لحاظ فیزیکی بیشتر از ۳ بار در هفته نمیتونم

کارم فیزیکی نیست و پشت کامپیوتره بیشتر ذهنی خسته‌‌م میکنههمسرم بعضی موقعا مثلا ۱۰ شب میرسه خونه تازه ...

فیلم نبین الان من استفاده از گوشی و تلویزیون رو کم کردم

مو هات بلنده؟ من مو هام رو مصری کوتاه کردم سختم می شد 

چقد شما مزخرف هستید مسخره ها این چیزی هست توتاپیک بگید چطوره بگید چه ساعتی شروع میکنید چه پوزیشن هست ...

دوباره کلاغا اومدن ارشاد اینجا 🐦‍⬛ 

به تو چه اخه؟؟ من برام سواله به تو چه ربطی داره جدی؟ چه تاثیری در سطح زندگی تو داره که اومدی اینجا لکچر نوشتی؟؟؟؟

این سایت برای افزایش اگاهی جنسی/خانواده/بارداری ه. محتوای پو.رن نذاشتم که!

دوباره کلاغا اومدن ارشاد اینجا 🐦‍⬛ به تو چه اخه؟؟ من برام سواله به تو چه ربطی داره جدی؟ چه تاثیری د ...

نه عزیزم عقده ای تشریف داری میخوای به همه نشون بدی نمیگی اینجا مرد هم هست بچه هم هست دختر مجرد هم هست

کارم فیزیکی نیست و پشت کامپیوتره بیشتر ذهنی خسته‌‌م میکنههمسرم بعضی موقعا مثلا ۱۰ شب میرسه خونه تازه ...

مدت هم خوبه.به نظرم کیفیت مهمتر از کمیت هست.یه بار باشه اما با کیفیت عالی

زمان همه چیز رو مشخص میکنه.تنها چیزی که می‌تونه آرومت کنه همینه و بس