2777
2789

تصور اینکه یه پسر خوشتیپ تو مدرسمون می‌بود بعد من روش کراش میزدم و اون بهم سگ محلی می‌کرد باعث می‌شد کل سال رو افسردگی بگیرم بعدش همین چس مثقال درسی هم که میخوندم رو نمیخوندم 😂😂

حالا خدا بخیر کنه دانشگاه رو 😂😂

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

ولی ما تو کلاس مختلط بودیم 

یعنی ابتدایی مختلط بودیم 

دیگه از کلاس ۵و ۶ همه روهم کراش میزدن 😂😂😂😂

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
ولی ما تو کلاس مختلط بودیم یعنی ابتدایی مختلط بودیم دیگه از کلاس ۵و ۶ همه روهم کراش میزدن 😂😂😂😂

روستا درس میخوندی ؟

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه کراش های نزده دبیرستان رو ملت می رن تو ترم اول دانشگاه می زنن😂یعنی تا ترم ۲ هم صبر نمی کنن حتی ...

هعییی😁

من تا پنجم ابتدایی مختلط بودیم الان ۳۲ سالمه خیلی خوب بود اون موقع ها اصلا کسی تو فاز این چیزا نبود

روستا درس میخوندین؟

😂😑 ما یسال مدرسه بغلیمون  پسرونه بود وسط سال اتیش گرفت یمدت تعمیرات داشت چون شهرستان بودیم پسرا امدن با دخترا بعد یک رقابتی بین دخترا شکل گرفت که جلوی پسرا ضایع نشن کم‌نیارن درس میخوندن یسری پسرام خدایی خیلی خیلی  زرنگ بودن 😂 ریاضیو اینارو رو هوا میزدن کلاس شده بود رقابت  تحصیلی

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
نه عزیزم شهرم اتفاقا مرکز استانیم ولی اون وقتا مدرسه مختلط زیاد بود فک کن سال ۷۷،۷۸

چ جالب

😂😑 ما یسال مدرسه بغلیمون پسرونه بود وسط سال اتیش گرفت یمدت تعمیرات داشت چون شهرستان بودیم پسرا ام ...

جنبه مثبت داشته پس 😂😂

جنبه مثبت داشته پس 😂😂

اره😂😂😂 زنگ ورزشمون یکی بود میرفتیم وسطی بازی میکردیم ی تیم ما ی تیم اونا بیشعورا یجوری میزدن کبود میکردن کلاس ۴ یا ۵ بپدیم دقیق بادم نیست یسریام فاز عشقو عاشقی داشتن😂😂😂 برا هم کیک و ابمیوه میاوردن  خدا رحم کرد بهمون ۲ ماه بیشتر نکشید رفتن خیلی شلوغ بودن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
اره😂😂😂 زنگ ورزشمون یکی بود میرفتیم وسطی بازی میکردیم ی تیم ما ی تیم اونا بیشعورا یجوری میزدن کبود ...

میگم شر میشه اینجور وقتا 😂😂

روستا درس میخوندی ؟

اره 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬