تصور اینکه یه پسر خوشتیپ تو مدرسمون میبود بعد من روش کراش میزدم و اون بهم سگ محلی میکرد باعث میشد کل سال رو افسردگی بگیرم بعدش همین چس مثقال درسی هم که میخوندم رو نمیخوندم 😂😂
حالا خدا بخیر کنه دانشگاه رو 😂😂
کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
😂😑 ما یسال مدرسه بغلیمون پسرونه بود وسط سال اتیش گرفت یمدت تعمیرات داشت چون شهرستان بودیم پسرا امدن با دخترا بعد یک رقابتی بین دخترا شکل گرفت که جلوی پسرا ضایع نشن کمنیارن درس میخوندن یسری پسرام خدایی خیلی خیلی زرنگ بودن 😂 ریاضیو اینارو رو هوا میزدن کلاس شده بود رقابت تحصیلی
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
اره😂😂😂 زنگ ورزشمون یکی بود میرفتیم وسطی بازی میکردیم ی تیم ما ی تیم اونا بیشعورا یجوری میزدن کبود میکردن کلاس ۴ یا ۵ بپدیم دقیق بادم نیست یسریام فاز عشقو عاشقی داشتن😂😂😂 برا هم کیک و ابمیوه میاوردن خدا رحم کرد بهمون ۲ ماه بیشتر نکشید رفتن خیلی شلوغ بودن
من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬