2777
2789
عنوان

تکلیف چک برگشتی

38 بازدید | 9 پست

سلام خانمها ما دو ماه پبش ماشین گرفایم یه چک هفتاد میلیونی دادیم از سرکار شوهرم طلب داشت ولی ندادن وام هم یه مقدار طلب داشت ولی گفت دا روز دیگه واریز میکنن فردا موعد چکمونه ۴۰ تومن کم داریم تکلیف چک چی میشه مبلغش دوبرابر میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهترین کار این مهلت بگیرید برگشت بزنه حساباتون خراب میشه بعد براتون دادگاه تشکیل می دن یک سری مراحل ...

گفتش میگه خرج کرد این ماه فقط ۲۵ طلب داشت ندادن ۱۵ وام هم بود تپش قلب دارم میمیرم

گفتش میگه خرج کرد این ماه فقط ۲۵ طلب داشت ندادن ۱۵ وام هم بود تپش قلب دارم میمیرم

اگه بدونید چک دست کی و اگر طرف هم کاسب باشه مهلت می ده راحت تو کار این یه چیز عادی هفته پیش خودم پنج میلیارد چک داشتم پاس نشد مهلت گرفتم 

هیچی نمیشه فقط جلوی حساب هاتون بسته میشه بهتره قبل برگشت خوردن برین بانک اگه پولی تو حساب دارین بزنین به حساب کسی که چک به نامش نیس مصلا اگه چک شوهرته پولو بزنه به حساب شما ، چون اگر حتی بخوای چکو پاس کنی نمیتونی به پولای مسدود شده دست بزنی باید دوباره پولو کامل بریزی تو حساب ، بعدش که پول اومد تو دستتون به طرف میگین بره برداره تموم میشه دوبرابر هم نمیشه