2777
2789

۵ سال و نیمه 

بیش فعالی داره تحت درمانه بخوایم جایی ببریمش باید قبلش کلی تذکر بدم ولی در آخر اونجا کلی شیطنت میکنه 

الان خمیر پیتزا درست کردم گذاشتم تو ظرف عمل بیاد نگام میکنه میخنده درشو باز میکنه دست کرده توش یه تیکه دراورده گوله میکنه کلی دعواش کردم 

امروز چند مورد دیگم داشت دیگ رد دادم از اسین لباسش گرفتم تکونش دادم سرش داد کشیدم بد غذاس دو قاشق بیشتر نمیخوره 

خستم اینقدر بهش تذکر میدم از اون طرفم حس میکنم مادر بدیم ولی بخدا منم ظرفیتی دارم ...

خب ی زیر انداز بنداز یکم خمیر بده دستش بازی کنه بعدم ۲ دقه لباساشو عوض کن با زیر انداز بنداز ماشین بچس دیگه شیطنت میکنه 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خب ی زیر انداز بنداز یکم خمیر بده دستش بازی کنه بعدم ۲ دقه لباساشو عوض کن با زیر انداز بنداز ماشین ب ...

میدونه خمیر برای خوردن و چند بار گفتم دست نزنی.....

ظرفیتم پره

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر14 ساله منم همینطوره

خوششون میاد

بده بازی کنه نفسش بخوابه 

من خودمم خوشم میادا ولی حوصلم نمیکشه 😁 وگرنه از بچه بدترم 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
میدونه خمیر برای خوردن و چند بار گفتم دست نزنی.....ظرفیتم پره

میفهمم پسر منم یسالشه مدام دنبال خرابکاری باید بدوئم دنبالش میره رو مبل تلپی میخوره زمین گریه 😕 دیگه چه میشه کرد بچن دیگه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

راستشو بخواین من سعی میکنم زیاد نظر ندم ولی مشکلتون نظرم رو جلب کرد ، عزیزدلم ، همه ما ادم هستیم و خسته میشیم ، ولی اینو یادت باشه اون بچه هیچ تقصیری نداره،  عین شما … دست خودش نیست و شیطنت جدا از بیش فعال بودن جزعی از کودکیشه … اگر بخواین واقع بینانه نگاه کنین با این شرایط چند وقت دیگه شما یه ادم خسته و شکسته ای و اون بچه هم غیر قابل کنترل تر از قبل … پس یعنی یک جای کار داره میلنگه  … ارامش شما اون بچه رو اروم میکنه و خشم و هیجان شما اون بچه رو غیر قابل کنترل ، اصولا بچه ها وقتی به یک چیزی گیر میدن ول کن نیستن ( همشون همینن) شمایی که باید اول یاد بگیری ارامشت رو حفظ کنی و مهم تر از اون یاد بگیری ارامش رو به بچت انتقال بدی ، اگر چیزی رو‌میخواد با ارامش و حتی یکم سیاست صبر کردن رو بهش یاد بده ، اروم صحبت کن ، با اون لطافت مادرانت حرف بزن و ازش بخواه صبر کنه ، میدونم سخته و یه جاهایی ادم کم میاره ، ولی باید این سختیو بکشی که چند ساله دیگه به مشکل بزرگ تری برنخوری ، سعی کنید انرژیشو با فعالیت بدنی تخلیه کنید ، کلاس ثبت نامش کنید ، نشد براش وسایلی بخرید که اون انرژیه تخلیه شه ،  تو سنیه که فکر میکنم خمیر بازی بتونه خوب سرگرمش کنه ( حالا نهایتا یه پارچه بزرگ براش پهن کنید کع کثیف کاری نشه )  . و توصیه میکنم حتما از یک مشاور کودک کمک بگیرید که کمکتون کنه برای تخلیه انرژی فرزند عزیزتون  ❤️

راستشو بخواین من سعی میکنم زیاد نظر ندم ولی مشکلتون نظرم رو جلب کرد ، عزیزدلم ، همه ما ادم هستیم و خ ...

ممنونم از وقتی که گذاشتی خیلی کمک کننده بودن حرفات خیر ببینی