2777
2789
عنوان

امروز به یکی از خانوما گفتم

57 بازدید | 6 پست

داخل محل کار همش می‌گفت اااه بوی عرق میاد فلان منم ی دختره هست خیلی بوی بدی میده گفتم احتمالا بوی عرق اونه لباسشم اصلا نمیشوره لباس زیرشو ک از زیر مانتو همیشه میپوشه معلومه ک اصلا نمیبره بشورع بعد این چند ساعت گذشت تا بعد نهار همون دختره اومد گفت منابع انسانی صدام کرده گفته خانوما اومدن گفتن شما بوی بدی میدی😐یعنی همون خانومه رفته گفته آخه خانومه فامیلی اینو نمی‌دونست تازه استخدام شرکت شده اصلا عذاب وجدان گرفتم دارم میمیررررم😥🤧😓😨🥺بعد من خودمو زدم ب اون راه گفتم خب کی رفته گفته گفت هرچی ازش پرسیدم نگفتن فقط گفتن خیلیا اومدن گفتن بنظرتون من مقصرم یا اون خانوم ک همه از دستش شاکی ن؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نمی‌دونستم واقعا می‌ره همه جا جار میزنع 😥

الان اون بنده خدا چقدر ناراحته! 

حالا یه چیزی هم بگم بعضی ها حس بویایی شون هم کمتره. زیاد متوجه بوی عرقشون نمی شن ولی بعضی ها بویایی قوی دارن بیچاره می کنند آدمو! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

نگووو اعصابم همینجوریش داغونه😓🤧

حالا خانواده شوهر من خیلی بویایی شون قویه 

منم همیشه جوراب هام وقتی از بیرون میام می‌اندازم تو لباس کثیف ها تا بشورم یعنی همیشه جوراب تمیز می پوشم یه بار رفته بودیم خونه مادرشوهرم تا نشستیم سریع جلو جمع گفت کدومتون جورابتون نشستید بوی جوراب میاد!  انقدر به خودم شک کردم که ده دقیقه بعد به بهونه دستشویی بلند شدم رفتم تو سرویس بهداشتی و با ریکا دوباره جوراب شستم و حسابی چلوندمش و دوباره پوشیدم! 

یعنی انقدر حموم می رم و لباس هام می شورم ولی اونجا که می رم باز استرس می گیرم (اصلا همون استرس هم باعث می شه اونجا زیاد عرق کنم و زیر بغل هام خیس بشه)

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!