خودم با این چند نفر چند برخورد کوتاه داشتم که مهربون بودن بنظرم . البته خیلیای دیگه هستن که نمیشناسم😃
@دختر_رنج
@دختر_قهوه_فروش
@اوج_آسمان ایشونم خوبن🥰
شمام تگ کنید
فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بگووووو تا کفشرو نیاوردممم😂😂 یادش بخیر مامانم یه دمپایی داشت چقد بااون دمپایی قرمزش کتک خوردم هنوز ...
😂😂😂😂
وااای اخی🥲😂
حتما خیلی درد میگرفتهه😬😬😬نگو ک ابری بودهههه
بازم یه پله ازم جلوتری😂تا حالا با دمپایی کتک نخوردم
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
من با همچی کتک خوردم همچییی از هر شیء یه خاطره ای دارم😂😂😂 نه بدتر دمپایی لاستیکی بود😂😂 اخه نمیدونی الانمو نگاه نکن خییلللییییی ارومم بچگی بشدددتتتت شیطون بودم در حدی که توی چند ماهگیم چهار دستو پا از در خونمون زده بودم بیرون رفته بودم تو خیابون مادرمو پدرم به بدبختس پیدام کردن😂😂😂
بچه ها چند سالتونهبکشی (اسمت چیه خواهر😭😂) ۲۴ داداش ۲۳ هستی اره؟ منم ۲۲ و خورده ای ولی خب توی ۲۳نگا ...
من ۱۳۶۹😁
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸
من با همچی کتک خوردم همچییی از هر شیء یه خاطره ای دارم😂😂😂 نه بدتر دمپایی لاستیکی بود😂😂 اخه نمید ...
من برعکس تا ۲٠ سالگیم همه میزدن توی سرم . ازبس اروم و تو سرخوری بودم
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من با همچی کتک خوردم همچییی از هر شیء یه خاطره ای دارم😂😂😂 نه بدتر دمپایی لاستیکی بود😂😂 اخه نمید ...
منم همین طور
خیلی از خانوادم کتک خوردم
اونم جلوی جمع، بخاطر چیزای الکی
یعنی تا ازدواج کردم کتکم میزدن ، دستشون بشکنه اینقدر دستشون سنگین بود
1
5
10
15
20
25
30
35
40
من برعکس تا ۲٠ سالگیم همه میزدن توی سرم . ازبس اروم و تو سرخوری بودم
اره من دیگه از بس مادرم حساس بود و تو بچگی سرکوبم میکرد تو نوجوونی خیییللللیییی اروم و توسری خور شدم که باعث شد خیلی از فامیلام از این موضوع سواستفاده کنن خداوکیلی خوشی به ما نیومده همیشه یکی باید پوستمونو بکنه 🥲😂
منم همین طورخیلی از خانوادم کتک خوردماونم جلوی جمع، بخاطر چیزای الکییعنی تا ازدواج کردم کتکم میزدن ، ...
وااااااااااییییییییییی گفتی
دیدییییی جلو جمع چجوری خراب میکنن ادمووو یادمه من بخاطر درسام انننقدددررر تحقیر شدم که نگو ینی از زندگی نا امید شده بودم تو سری خور شده بودم واسه همین کارشون واقعا به این چیزا ک فکر میکنم خییلی دلم از پدر مادرم میگیره مخصوصا مادرم که هیچوقت نفهمید کاراش اشتباهه 🥲
وااااااااااییییییییییی گفتی دیدییییی جلو جمع چجوری خراب میکنن ادمووو یادمه من بخاطر درسام انننقدددرر ...
کاش فقط خراب کردن بود
من کتکم میزدن ناجور .یعنی بابام رسما روم میخوابید و با مشت و لگد و کمربند میفتاد به جونم طوری که لبم پاره شد . مادرمم همینطور نگاش میکرد میگفت بزن حقشه با اینکه هیچ.کاری نکرده بودم عصبانیتشون و سرمن خالی میکردن
آخ که چقدر سخت بود
1
5
10
15
20
25
30
35
40