2777
2789
عنوان

تا حالا عاشق شدین اونم طرف فامیل باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 153 پست
امروز اومدم شروع کنم بعد همش یه لحظه از ذهنم در نیومد

اولین قدم همینه ک گوشیتو جمع کنی گوشی برای یه کنکوری معنی نمی‌ده بعدم اینو باور کنی ک آسمون باز نشده اوت بیفته پایین

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهه خدا نکنه اون دهن لقه ابرومو میبره مامانم میکشع منو

مطمئن ک نیس ولی شک کرده بنظرمن

سرهمین مسخرت میکنه وهی حرف عقدو میزنه

تو اصلا آتو نده دستش وبیخیال باش

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.
دارم اینکار و میکنم

واینکه ازرفتار پسرا هیچی مشخص نیست

پسرعمم انقد بهم توجه میکرد ولاس میزد من توجهی نمیکردم وعادی بودم تهش رف بایکی دیگ ازدواج کرد😂

درحالی ک پسرعموم ک تا چن سال پیش خودمو میکشتم واسش جوری وانمود میکنه انگار وجود خارجی ندارم منم قیدشو زدم الان سه ساله حس میکنم یجوری میخواد سر صحبتو باهام بازکنه

واس این میگم ک میگی بهت محل نمیده بعضیا ازعمد اینکارو میکنن

گاهی وقتام درونگرا بودن اینجوریه که هم حرف می زنی، هم می خندی، هم می ری بیرون و هم روابط دوستانهٔ متعدد داری، فقط واست سخته درباره مشکلاتت با کسی صحبت کنی؛ همین.

من با مادر همین پسر داییم خیلی سازگار نداریم اخلاقاش بده زیادی خانواده ما رو تحقیر می کنه فوضوله و پشته همه حرف درمیاره یا مثلاً وقتی میره جایی از سفره هر چی که هست برمیداره دو برابر میبره خونشون خیلی پولدارنن ها خسیسم نیست ولی اینکارو می کنه 

من با مادر همین پسر داییم خیلی سازگار نداریم اخلاقاش بده زیادی خانواده ما رو تحقیر می کنه فوضوله و پ ...

بنظرم قیدشو بزن خونواده هم خیلی تاثیرمیزاره 

درگیر پیشرفت ورشد خودت باش اوایلش سخته کم کم عادت میکنی