2777
2789

اول که دوست شدیم خیلی خوب بودا ولی خوب کم کم دیگه خیلی خودشو می گرفت پز میداد دروغغغ میگفت منم باش قهر کردم اینا اوایل التماس میکرد دوباره دوست بشیم گوش نمی کردم الان دیگه رفتارش سردتر شده بعد هرچی دوست داشتم اینا رو کم کم داره براشون اوکی میشه دیگه اونا هم به من محل ندن نمی خوام باش دوست بشما الان چیکار کنم دقیقاااا (دوستان دوستی که میگم دختره)

۳ نفر مهربون پیدا میشه تاپیک آخرم گزارش بزنن بترکه ؟

علت گزارش بزنید تاپیک شخصیه 

هر کی گزارش زد لایکم کنه مرسی 

خوب می شد اگر بعضی خانم ها به جای مانتوی تنگ کمی هم به فکر قبر تنگ بودند!                                      حجاب يعنى یک زن بداند که چه بپوشد،کجا بپوشد، و برای که بپوشدولی امروزه کسانی‌که این را نمی‌دانندبه کسانی‌که این را می‌دانند، عقب مانده می‌گویند.‌‌‌‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوباره امروز با یکی از دوستام که بودیم اونم دیدم اومد بعدش به دوستم گفت شماره خواهر تو بده ایکاش کنیم و اینا دوستم گفت باشه اینا بعد اون گفت به راستی این اینم اس نمیتونم زنگ بزنم (منظورش من بودم)بعدش دوستم گفت ریحانه تو برو بعدا میبینمت...

محلش نزار سراقش نرو گرم نگیر نادیدش بگیر خودش میفهمه میره کم کم

خب بدیش اینه که تو باشگاه می بینمش بعد این نمیدونم پشت من چی گفته هر وقت می رم باشگاه همه بد تمام میکنن...

خب بدیش اینه که تو باشگاه می بینمش بعد این نمیدونم پشت من چی گفته هر وقت می رم باشگاه همه بد تمام می ...

جدیی الان اسی😐؟

پشت سرت حرف میزنه میونت با دوستات خراب کرده

بعد هنوز دودلی؟

وای خدای من جای تو بودم همون اول کات میکردم با این عفریته

من یه دوستی داشتم سر یه موقعیتی فهمیدم این خیلی حسوده چش دیدن موفقیت کسیم نداره بعد همون روز نه باهاش بیرون رفتم نه صحبت کردم نمیدونی چه ارامشی داره حذف همچین ادمایی

بعد الان تو بعد اینهمه اتفاق قطع رابطه نکردی؟باشگاهتم عوض کن 

جدیی الان اسی😐؟پشت سرت حرف میزنه میونت با دوستات خراب کردهبعد هنوز دودلی؟وای خدای من جای تو بودم هم ...

داداش قط رابطه کردم میگم اولش همش التماس میکرد من که جواب ندادم نادیده گرفتم لج کرده داره اینطوری میکنه

داداش قط رابطه کردم میگم اولش همش التماس میکرد من که جواب ندادم نادیده گرفتم لج کرده داره اینطوری می ...

پس ولش کن نادیدش بگیر

باشگاهت عوض کن

دوستات که اونو بهت ترجیح دادن هم ول کن

تاجایی که میتونی جایی که اون هست نباش

داداش قط رابطه کردم میگم اولش همش التماس میکرد من که جواب ندادم نادیده گرفتم لج کرده داره اینطوری می ...

به درک 

هر غلطی میکنه بکنه

اون رفیقیم که چرت و پرت بقیه رو گوش کنه به درد نمیخوره

یعنی چی ریحانه تو برو

بی تربیت بیشعور

.