2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماز لو نمیره

حرومه لو رفتن چیه

من سال کنکورم یبار ازین فایلای حروم استفاده نکردم هم وجدانم راحتتر بود هم نتیجمو گرفتم

مرد نیستم بابا اسم کاربری فان و قافیه دار بود گذاشتم هی بگین حالا پسری کاراگاها😂😂
حرومه لو رفتن چیهمن سال کنکورم یبار ازین فایلای حروم استفاده نکردم هم وجدانم راحتتر بود هم نتیجمو گر ...

عه یعنی چی😳میخوام بع عنوان نمونه سوال بخونم

یعنی کسی بخواد سوالاشو بدونع حتی باید شرکت کنع

حرومه لو رفتن چیهمن سال کنکورم یبار ازین فایلای حروم استفاده نکردم هم وجدانم راحتتر بود هم نتیجمو گر ...

میدونی حروم چیه؟

حروم یعنی کاری که آموزش پرورش با بچه ها میکنه

حروم یعنی سطح کتاب درسی بیاری پایین که دانش آموز مجبور شه به مافیای کنکور پول بده که به یه درصدی که اونم نه چندان بالا برسه

حروم یعنی بی عدالتی یعنی یه دانش آموز پول نداره نمیتونه کلاس شرکت کنه رتبش میشه شماره تلفن گوشیش اونیم که پولو پارتی داره رتبه میشه دو رقمی

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

خب اونایی که پول ندارن برن بمیرن؟

یا کسایی که پشت کنکورن

بعدم آزمون شاید کسی بخواد چندتا آزمون بزنه نمی تونه همش رو ثبت نام کنه😐

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                          یکی از سخت ترین قسمت های نشدن اینه که میبینی برای بقیه چقدر راحت میشه و تو درحالی تمام تلاشت رو کردی باید حسرت بخوری🙂                                                                                                                  برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️