2777
2789

دخترش چندین ساله درگیر عفونته ب دکتر اعتقادی ندارن و وضع مالیشونم خوبه با عنبر نسا و از این داستانا جدیدا دخترش دیگه بی اختیاری گرفته ب من مستقیم نگفتن ولی متوجه شدم  این مدت یکی دوبار خونه مادرشوهرم شلوارشو خیس کرده یبار گفتن شلنگ در رفته خیس کرده یبارم گفتن لیوان اب ریخت دقیقا خشتکش😑چند روز پیش خودش گفت فرشام نجسی گرفته باید بشورم با فامیلمون رفته بودن بیرون میگفت وسط خیابون دختر ۹ ساله. خودشو خیس کرد   ما ی شهر دیگه ایم احتمالا اخر هفته بیان بمونن یروز واقعا استرس گرفتم بچه کوچیک دارم از نهم امتحاناتم داره شروع میشه تو این هوای سرد  خونمون کثیف بشه چه غلطی بکنم😕 فرشامم تازه اس نوعه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرشاتو جمع کننن

رو سرامیک بشینن😕

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

چقدر دلم برای اون دختر سوخت 

یادمه بچگیام مبتلا بودم به بی اختیاری ادرار 

یه شب رفتیم خونه اقواممون زیر پام پلاستیک انداختن بعد تشک انداختن 

چقدر حس بدی داشتم هیچوقت تو ذهنم پاک نمیشه ...

بی اختیاری ادرار دختر خواهرشوهرت بخاطر این هست که یجایی بشدت ترسیده 

یا ضربه محکمی به کمرش خورده 

من خیلی اون دختر ۹ ساله رو درک میکنم:)))))

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍

شاید قند خون گرفته چند سالش

۹ سالشه ن از ۶. ۷ سالگی عفونت داره چندین سری من گفتم ببرینش دکتر مادرشوهرم پریده وسط دکتر چیه عنبر نسا دختره دائم دستش تو شلوارشه بدنشو میخارونه