فیلم یا سریالای ایرانی که هیچوخ یادتون نمیره و خاطره ی بچگیا و زندگیتونن؟ کودومان؟🙂 من خودم هیچوخ ی سریارو یادم نمیره:) مسافران... در چشم باد... شهرزاد... شمعدونی:) بگین ی یادی کنیم از بچگیامون:)
برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دینامیت تنها فیلم کمدی ایرانی هست که ازش خوشم میاد
میم مثل مادر
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
اسریال امام علی خیلی بچه بودم نمیفهمیدم ولی با خانواده مینشتم پاش عاشق اهنگش بودم خارجی هم قصه های ج ...
وای قصه های جزیره خیلی ناز بود
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^