2777
2789

من که دیگه سال آخرمه ولی واقعا تعجب میکنم تو این سه سال هم با هیچکس دوست یا حتی یکم صمیمی هم نشدم 

همشون رابطه ها متعدد زیادی داشتن و از صبح تا شب میومدن برا دوستشون تعریف میکردن حتی با معلمای سن بالای مدرسه شماره میدادن و اینقدر راحت در مورد همه چی حرف میزدم من تعجب میکردم حالا اینو ولش کنید به ما چه  ولی از این بدتر دختری که پاک باشه بهش میگن کسخلللل !!!! ومسخرش میکنن و حاضر نمیشن باهاش بگردن یا تو اکیپاشون راهش بدن !!!!  با الکل و سیگار و قلیون کلاس میزارن!!!!! 

کاربری دست دو تا دوست 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقن موندم چرا این جو بهش حاکمه بااین دخترای خوب خیلین توش ولی خب جو حاکم بیشتر اونیه ک گفتین

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
چه ربطی به رشته اشون داره بی بندو باری؟؟

آخه همشون همینجورینننن شاید جایی که من هستم اینجوری باشه 

وقتی میخواستم برم مامانم و آبجیم خیلی اسرار کردن نرو جوش خیلی بده

کاربری دست دو تا دوست 

میدونم ناراحتی که به دخترای پاک اون حرف بدو میزنن

ولی یه عده هم به ماهایی که به میل خودمون پوشش آزاد داریم برچسب بد میزنن

کاش دو طرف بفهمن که نباید تو سبک زندگی هم دخالت بیجا کنن

باور کن همه جا دانش اموز خوب و بد هستفقط هنرستان یکم ازاد تره با احترام به تمام هنرستانیا مثل خودم ش ...

نمیدونم شاید فرق داره ولی جایی که من توش هستم جوش اینجوریه و ۹۰ درصدشون همینن

کاربری دست دو تا دوست 

من چن تا دوستام اینا هنرستان اینا بودن و واقن دخترای خیلی خوب و درستی بودن ولی چرا اونطورن🥲حیفه واقن مگه چندسالشونه اخه ک‌از سن کم خیلیاشون ب خلاف کشیدع میشن.

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت
میدونم ناراحتی که به دخترای پاک اون حرف بدو میزننولی یه عده هم به ماهایی که به میل خودمون پوشش آزاد ...

اتفاقا من خودم پوششم از اونا خیلی کمترههه همه چیز به پوشش که نیست

کاربری دست دو تا دوست