2777
2789
عنوان

شیرینی خریدن من

334 بازدید | 45 پست

سلام به همه خوبین من پنجشنبه هفته پیش دو دفعه رفتم خرید و دفعه اول وقتی مامانم خونه نبود رفتمقنادی شیرینی بخرم و از یه هفته قبل با ابجیم هماهنگ بودم که خودش و شوهرش شیرینی نخرن یعنی من خواستم که شیرینی یلدا و روز مادرو یکی کنم که ابجیم و شوهرش نخرن بعد من اخر میخواستم شیرینی تر و خشک بخرم ولی تو قنادی شیرینی دیدم که زیرش سینی بود یعنی مثل بقیه نبود که خودم انتخاب کنم بعد من همینو خریدم و با یه چیز دیگه و یه کمم شیرینی دانمارکی و شیرینی عروس هم خریدم ولی از شیرینی من نخوردن و شنبه شب اول ابجیم با یه جعبه شیرینی اومد خونه مون و بعدش شوهرش اومد و ابجیم بهم گفت شوهرم خرید گفت نمیشه دست خالی رفت بعد من دیروز صبح شیریننی هارو تو یه جعبه چیدم وبا دو تا قاشق و چنگال بردم بیرون و تو کوچه نونوایی لواشی یه خونه دارن میسازن بعد یکی شون پایین بود اومد شیرینی رو دادم و تشکر کرد و گرفت بعد دیروز یه بار دیگه رفتم خرید و برگشتنی اشغال انداختم که یکیشنون خشکی بود و توش یه چیزی دیدم اونو برداشتم و با یه بسته نون لواش لقمه کردم و چند تا و شکلات و خرمام ریختم تو مشنبا و بردمم دادم به همین ساختمونی که گفتم بعد امروز مامانم گفت اونا افغانی ان و دیگه چیزی نده و اینا ممکنه یکی شون دننبالت کنه و بدزدتت ولی من نیت بدی نداشتم فقط نخواستم شیرینی رو بندازم دور به نظرتون اشتباه کردم شیرینی رو بردم؟

تو کوچه خودمونم دو تا خونه دارن میسازن ولی یکیش طبقه اخرش مونده اون یکی هم از تیر ۱۴۰۲ شروع به ساخت کرده ولی من روم نشد به اونا بدم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط نفهمیدم چرا شیرینی رو نزاشتی بمونه خودتون بخورید اهل شیرینی نیستین مگه؟

حالا کمک کردی دیگه اونجا چیزی نده 

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
فقط نفهمیدم چرا شیرینی رو نزاشتی بمونه خودتون بخورید اهل شیرینی نیستین مگه؟حالا کمک کردی دیگه اونجا ...

سلام عزیزم ابجیم شنبه شب با یه جعبه شیرینی اومده بود خونه مون و شوهرش خریده بود منم گفتم مال منو دیگه نمیخورن و دلم نیومد بندازم بره مقصر خودم بودم نباید شیرینی میخریدم

سلام عزیزم ابجیم شنبه شب با یه جعبه شیرینی اومده بود خونه مون و شوهرش خریده بود منم گفتم مال منو دیگ ...

من باشم یه روزه میخوره شیرینی خامه ای نمیمونه تو خونمون😂

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

به نظر من اشتباهه. اولا اگه میخای حیف نشه به شوهرت میدادی میبرد. هر مردی باشه دور برش میداره. مخصوصا اگه افغانی باشه. کار خطرناکی کردی. دیگه هیچ وقت نکن این کارو

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

سرم گیج رف😕😂

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
سلام عزیزمم شیرینی خامه ای بود تر و خشک نبود که

تو فریزر همه نوعش خوب میمونه

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را