2777
2789
عنوان

شوهرم طلبکاره ازم

89 بازدید | 6 پست

ماهیانه ب مبلغی  میده برای خرید خونه من همیشه از اسنپ فود خرید میکردم،این ماه خطم مشکل پیدا کرده بود رمز دوم نمیومد ..خلاصه من به همسرم گفتم من میرم خونه مامان بزرگ خرید اینا میکنم قیمت اون محل مناسبه،

تو شب بیا دنبالم گفت باشه 

چند بار ازش پرسیدم که میای صدرصد گفت اره

بعد رسیدم خونه مادربزرگم مادربزرگم گفت تولد بچه خواهرته چیزی خریدی؟وای شوکه شدم اصلا یادم رفته بود تولدشونه البته اونام برنامه ای نداشتن

بعد زنگ زدم به همسرم حال احوال پرسید گفتم وای یادم رفته بود تولد خواهرزادهامه و …همینجوری تعریف ساده 

یکم حرف زدیم قط کردیم

شد ساعت هفتو نیم زنگ زدم همسرم گفتم تعطیل شدی بیا دنبالم گفت باشه حدودا ساعت ۹تعطیل میشم 

بعد چون گوشیم خرابه صدای زنگ خیلی کم میاد تو شلوغی متوجه نمیشی 

سه بار زنگ زده بود  بعد ده دقیقه بار چهارم برداشتم گفت من سردردم اومدم خونه ://///

گفتم مگه ساعت ۹نگفتی تعطیل میشی

بعد دیگه خیلی بهم برخورد ،جلوی خواهرم و مامان بزرگم و مامانمینا خورد شدم..دوست داشتم کنارم باشه 

بعد یکم تو پیامک باهم بحث کردیم اما در نهایت اون طلبکار شده 

میگه چیکار کنم یکم درک داشته باش:/

گفتم تو منو جلوی خواهرم خورد کردی اگر میگفتی نمیای خب منم نمیموندم

بعد دیگه خیلی بهم برخورد ،جلوی خواهرم و مامان بزرگم و مامانمینا خورد شدم..دوست داشتم کنارم باشه بعد ...

چ خورد شدنی اخه! حالا بگو سردرده غریبه ک نیستن‌‌‌.

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چیز مهمی نشدهخسته بوده رفته خوناسنپ میگرفتی میرفتیسخت نگیر

خب عزیزم فک کن هممون منتظر باشیم 

بعد یهویی لحظه اخر نیاد دنبالم منم با کلییییی وسیله که تنهایی نمیتونم بلند کنم سه سری رفتم خرید اومدم خونه