2777
2789

چقد نامردیه چقد بده آدم اطرافیان میبینه همه میرن کلاس تو حتی پول نداری کتاب بخری

منم همینم از بچگی خیلی چیزا رو تو خودم کشتم علاوه بر اون سطح تفکر پایین خونواده کتک ها (الان نسبت به بچگی هام کمتر شده)و... سخته بی پولی و فقر بد ترین درد دنیاست اما من به خودم قول دادم حداقل من یکی که تو این وضعیت نمونم قول دادم هر جور شده برم بجنگم هیچ وقت کوتاه نیام خیلی جاها نگاه دیگران آزارم داده اما من میدونم ی روز به اون جا میرسم که به خودم میگم دیدی شد دیدی تونستی دیدی

همه بهم افتخار کنن و خودم با پول خودم برم بگردم کیف کنم آره منم افسرده ام از خونوادم از بی پولی از دردام از گریه هایی که باید تو دلم بکشمشون ولی محکوم به ادامه دادنم تا برسم و خوشبختی خودمو ببینم 

امیدوارم بتونی کتاب جور کنی و موفق شی 

چقد نامردیه چقد بده آدم اطرافیان میبینه همه میرن کلاس تو حتی پول نداری کتاب بخریمنم همینم از بچگی خی ...

یه چیزی تو کانون اگ ثبت نام کردی که هیچی اگه نه بورسیه آنلاین شو ترازات خوب باشه بالای ۶۰۰۰ فک کنم برات ماهیانه کمک هرینه میفرستن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.