2777
2789
عنوان

دیشب خودمو کشتم برای مدرسه دخترم

292 بازدید | 14 پست

از ساعت11 تا5«4 صبح هم دسر درست کردم هم شکلات بردنم با بچه کوچیک ک دارم بعد  امروز ت گروه خانم 10 خط فقط از نماینده مامانا تشکر کرد و‌چند تا مامان دیگ اصلا اسم منو نیاورد فقط نوشت ممنون از مامانای دیگ همیشه همه جا فقط این و بچش مورد توجه هستن خیلی رو مخمه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

را من قبلا خیلی مایه میذاشتم 

الان فوقش یک مبلغی اونم به عنوان صدقه یاخیرات میدم اونم نه همیشه!

باید عکس می گرفتی از مراحل و....خودتو توچشم جا میکردی 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مدرسه جای درسه این قری بازیا چیه انگار مهده ماماناست 

ما مدرسه میرفتیم خدا شاهده مادرم اجازه هیچچچچ فعالیتی جز درسو بهمون نمیداد(حالا اونم خوب نیست) ولی اینکه ی مادر اینقدددد درگیر مدرسه و فعالیتای غیر درسی بشه تازه بهش برهم میخوره عجیبه خدایی

83سالم نیس-متولد83هم نیستم کلا شانسی زدم که کاربریم سیو شه🤭
بنظرت پیام بدم لطفا اگ اسم میبرین اسم همه رو بگید ن چنپ نفر رو همه زحمت کشیدن

نه عزیزم اکر عکس از دسرهات داری بفرست توگروه بگو اینم دسر من که به نیت حضرت فاطمه درست کردم امروز تقدیم همه ی مامان های گلم 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

مدرسه جای درسه این قری بازیا چیه انگار مهده ماماناست ما مدرسه میرفتیم خدا شاهده مادرم اجازه هیچچچچ ف ...

منک از پیشه خودم نکردم عزیز خودشون پیام دادن برا حشن  هر کس ی چیزی بیاره منم سنگ تموم گذاشتم بقیه ویفر و پاپ‌ کرن و اینا اورده بودن

نه عزیزم اکر عکس از دسرهات داری بفرست توگروه بگو اینم دسر من که به نیت حضرت فاطمه درست کردم امروز تق ...

من دیگ غلط کنم کاری کنم حتی اگ بمیرنم دیگ چیزی درست نمیکنم بفرستم

برای همین از دبستان متنفرم ...

یادمه تو مدرسه ما هم هر سال از این مسخره بازیا بود هر هفته مامان یکی باید برای ۴۰ تا دانش آموز لقمه درست می‌کرد و شیر پاکتی و کیک و ... می‌آورد (از جیب خودش)

اصلا مدرسه توجه نمی‌کرد پدر و مادر ها شاید نمیتونن هزینه کنن و یا حتی وقت ندارن ... 😒

منم یادمه چون مامانم نه وقت داشت نه حوصله ؛ من گفتم آخر سال میارم که انقدر نبردم مدرسه تعطیل شد 😂😂

آخه مامانم یکی دو بار برای همه درست کرد خیلی اذیت شد و ه زحمت افتاد

بعد کلی به من بد و بیراه گفت که دیگه من لقمه درست نمیکنم منم سال بعدش مدرسه رو پیچوندم و نبردم 😂😂

مسخره ها ... 😑

این چرت و پرت ها رو کی مد میکنه ؟؟ این مامانای که خودشون رو میندازن وسط واسه هیچی رو اصلا نمی‌فهمم...

خیلی جالبه بقیه کارا رو انجام میدن بعد اینا چون همش تو مدرسه آن همه فکر میکنن اینا کار انجام میدن 

مدرسه بچه ها همش دردسره و حرص خوردن ،الان که شما اینو نوشتی دارم حرص میخورم 😑😂

میشه برام دعا کنی که حاجت روا شم و همینطور رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بنظرت پیام بدم لطفا اگ اسم میبرین اسم همه رو بگید ن چنپ نفر رو همه زحمت کشیدن

ن بابا بسوزش اصن هیچی نگو بهش ولی لطفا این کار سمو هم نکنید من بدم میاد خیلی بعضی مادرا ب معلما کمک میکنن من خودم آبجی کوچیک دارم ن گذاشتم مامانم برا معلمای من کاری بکنه بچه بودم ن میزارم برا معلمای آبجیم بکنه

یارب!تو چنان کن؛که‌پریشان‌نشوم:)

از نظر من مدرسه ها رو تبدیل کردن به صحنه ی رقابت مامانا نه بچه ها 

و این کارم توسط خود معلم و مدرسه انجام میشه که زحمت و هزینه ی خودشون رو کمتر کنن 

من امسال تا جای ممکن خودم رو کنار کشیدم و گفتم شاغلم وقت ندارم ، کسی هم توقعی نداره و همینکه بچه ام درسش خوبه برام کافیه ، توی گروه کلاسی ما هر روز دلخوری و دعواست بین مادرا و نماینده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.