2777
2789

نزدیک دوهفته درد دل کمر دارم و پاهام میخاد بشکنه سرمم گیچ میره رو مبل افتادم بیشتز وقتا اصلا اهمیت نداره براش حتی دکتر رفتم داروهام نگرفت گقتم آرد برنج بگیر الان میخام کاچی درست کنم برایخودم بازم محل نداد فقط بفکر شکمشه انگارمن کوزتشم با اینهمه درد پاشم همش ناهار شام درست کنم الان میگه پاشو غذا درست کن میبینه درد دارم خیلی آدمای بی فکرین فقط در مواقع سلامتی آدمو میخان همینکه ببینن مریضی سمتتم نمیان منم آدمم خب با دوتا بچه کوچیک نه دردم کم میشه نه خونریزیم کم میشه

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

پس چرا همه بهم میگن شوهر کنی درد پریودت کم میشه؟

مگه بعد ازدواج هنوزم درد هستتتتتتت

❌❌اقایون به هیچ وجه حق ندارن نه درخواست دوستی بدن نه توی تاپیکای من کامنت بذارن نه ریپلای کنن به نی نی یار گزارش داده میشه❌❌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون فرهنگ داغون ما مرد سالاره

جون یاد نگرفتن

چون مردای ما اکثرا کم شعورن

چون ما زن ها همیشه سرویس دادیم و بد عادتشون کردیم

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
پس چرا همه بهم میگن شوهر کنی درد پریودت کم میشه؟مگه بعد ازدواج هنوزم درد هستتتتتتت

کسایی که مجردی دردپریودی ندارن بعد از درد دارن و برعکسش

هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱..! 

پس چرا همه بهم میگن شوهر کنی درد پریودت کم میشه؟مگه بعد ازدواج هنوزم درد هستتتتتتت

من بعد چندسال اولین باره اینقد درد دارم حالا سونو هم نرفتم ببینم چمه 

همیشه همه گفتن بیشتر از سنش میفهمه اما هیچوقت هیشکی نگفت بیشتر از سنش سختی کشیده...    

🤣😂کی گفته اینو 

حتما خاله قزی گفته بهت

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
دقیقااا شوهر منم همینه ک گفتی فک میکنم بیشتر شوهرا همینن عزیزم

فک نکنم همه همین باشن بعضیا اینقد بفکرن میبرن بیرون براشون چیزی درست میکنن میخرن