سلام به همگی
من خودم حدودا ۱۰ ماه اقدام کردم و تازه ماه دهم ینی همین الان متوجه شدم ازمایشم مثبته
نیت کرده بودم هروقت باردار شدم بیام این دوره اقداممو توضیح بدم شاید بدرد کسی خورد
اول از همه چی بگم که من ماهای قبلی خیلیییی تو فکر بچه بودمو همش دنبال علائمو همش دغدغه اقدامو...ولی این ماه کاملااا بیخیال بودم همش توی سفر بودم حتی اقداممونم خیلی اصولی نبود
راسش من دو ماه اول اقدام خبر نداشتم که همسرم وضعیت اسپرمش خیلی بده چون توی ازمایشگاهای معمولی ازمایش داده بود با اینکه واریکوسل داشت وضعیت اسپرم در ازمایش خوب بود دکتراشم میگفتن پس اوکیه عمل نمیخواد
تا اینکه بعد دو ماه نتیجه نگرفتن رفت پیش دکتر حسام الدین سجادی(که خدا خیرشون بده)
گفتن من فقط ازمایشگاه های ناباروری رو قبول دارم
همسرم ازمایش دادن دیدیم بلههه اوضاع خیلی خیته
دکترشون گفتن حتما باید عمل شه
ایشون عمل کردن همزمان با درمان ایشون من هم پیش دکتر مهری مشایخی رفتم چکاب کامل برام نوشتن عکس رنگیو....همه چی اوکی بود فقط اینوفولیک بهم دادن(البته از ماه اول اقدام میخوردم ولی روزی دوتا میخوردم ایشون گفتن شبی یدونه کافیه) تیروئیدمم لب مرز بود گفتن خودش ناباروری میاره قرص دادن بهم و ویتامین دی دادن
و من الان ماه سوم بعداز عمل همسرم خداروشکر باردار شدم البته هنوز هیچی از سلامت جنینو...مشخص نیس چون همین الان فهمیدم مثبته بتامم ۳۰۰ خورده ای گفتن پشت تلفن بهم ولی همینکه فقط مثبته از ذوقم گفتم بیام براتون بگم
و اما علائمم:
من ماهایی که اقدام میکردم همه چیم بهم ریخته بود، مثلا هرماه از موقع تخمک گذاری درد سینه شدید میگرفتم تا روز پریود یا مثلا سوزش سر دل میگرفتم اخرای ماه، تهوع صبحگاهی داشتم هر علائمی بگید داشتم
این ماه ولی تایم تخمک گذاری هیچ علائمی نداشتم تا دو سه روز قبل پریود
چیزی که خیلی برام تازگی داشت این بود که از دو سه روز قبل پریود با عرض معذرت روزی دو سه بار از ورودی واژنم در حد یکی دو ثانیه تیر میکشید بسمت داخل
از روزیکه باید پریود میشدم تا دو سه روز که عقب انداختم این تیر کشیدنا رفته بود بالاتر ینی انگار داخل رحمم حس میکردم و دردش پخش میشد و دیگه بعد دو سه روز این دردو نداشتم
دردای پریودی از یکی دو روز قبل پریود تا الان دارم
از یه هفته بعد تاخیر تهوع گهگاهی دارم ولی واقعا کمه
سوزش سر دل هم از سه چار روز تاخیر پریود دارم شدییید مخصوصا شبا
خیلی گشنم میشه تند تند ضعف میکنم
طپش قلبم دارم از سه چار روز تاخیر پریود انگار یهو تو دلم آشوب میشه
نفخ دارم
یبوست دارم
از دو سه روز قبل پریود گهگاهی درد تخمدان هم دارم از هر دو طرف مخصوصا وقتایی که یهو بلند میشم یا یهو تو خواب میچرخم
احساس ضعفو بی حالی هم که اصن نگم براتون شدیداااا دارم از همون قبل پریود
معذرت میخوام ولی خارش شدید اندام تناسلی هم دارم(فقط سطحی درونی نه)
و اینکه من چون تخمدان پلی کیستیک هستم مخصوصا آخرای دوره همیشه پوستم چربه چرب بود و جوش میزدم ولی الان یه هفتهس پوستم خشکه بدون هیچ جوشی