2777
2789
عنوان

توی خونه مون موش اومده چی کار کنم

149 بازدید | 18 پست

خونه ی ما نسبتا قدیمیه یکم خودمون توش تعمیرات انجام دادیم . چند روز پیش شوهرم گفت توی زیر زمین موش دیدم  و براش گندم سمی ریختم تا بمیره .بعد دیشب میگه یه موش دیدم توی حیاط خلوت  که اونو کشته دیگه نمیدونم  همون موشه که توی زیر زمین بوده یا یکی دیگه بوده . حالا امروز کشوی لباسامو داشتم مرتب میکردم یه چيزای سیاه کوچیک دیدم توی کشو به شوهرم نشون دادم گفتم نکنه اینا فضله موش باشه گفت نه ولی توی نت زدم دیدم دقیقا همون شکلی بودن  .چند روز پیش هم قبل اینکه شوهرم بگه موش دیده دخترم که  روی روتختیش یه چیزای سیاه دیده بود نشونم داد باز همین شکلی بودن ولی من  چون نمیدونستم چی هستن  براش رو تختیش رو شستم .الانم همه ی لباس هایی که توی کشو بودم ریختم توی ماشین لباسشویی 

نمیدونم چی کار کنم من خیلی وسیله توی کمدهام دارم . چه خاکی به سرم بریزم .خودمم مریضم نمیتونم همه ی خونه را بریزم بیرون  بگردم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما حتما زنگ بزنین اتشنشانی بیان خونه رو سم پاشی کنن ینی موش ب خونه عادت کنه دیگه واویلاس

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

دقت کن ببین ازکجامیاداونجاروبایه چیزی بپوشون نتونه بجوه واردبشه ماتله گذاشتیم ازاونجاهاکه میادهمسایمون پودرحمام میزاره اونجاکه میادپودرحمامومیخوره میمیره 

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

حتما حتما زنگ بزنین اتشنشانی بیان خونه رو سم پاشی کنن ینی موش ب خونه عادت کنه دیگه واویلاس

یعنی همه جا را سم میزنن؟

اونوقت خودمون میشه توی خونه بمونیم؟ 

دقت کن ببین ازکجامیاداونجاروبایه چیزی بپوشون نتونه بجوه واردبشه ماتله گذاشتیم ازاونجاهاکه میادهمسایم ...

اصلا ‌نمیفهمم از کجا اومده . 😭😭😭

یعنی همه جا را سم میزنن؟اونوقت خودمون میشه توی خونه بمونیم؟

ی روز برید خونه دوست فامیل خانواده ی شب خونه نباشین کافی

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

ببین عزیزم اول اینکه راه رفت آمد زیر زمین به داخل خونه چک کن و کامل ببند.دوم اینکه درکت میکنم خیلی سخته شما یه  کارتون بیار چندتا تیکه کن و رو دوتا تیکه پفک بزار یادت باشه اصلا و ابدا دستت بهشون نخوره همه کارا با دستکش انجام بده.به کارتونا حسابی چسب موش بزن همه جاش چون موش فرزه و راحت میپره.بعد بزار چند جای خونه و لامپا خاموش کن و فقط یه نور ضعیف بزار بمونه.یه تیکه پفک روی اجاق داع کن که دود کنه و بوش بپیچه توی خونه بعد خودتون برین بیرون از خونه

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

از این چسب موشا بگیر بذار گوشه های اتاقی ک میدونی اون توئه فوری میگیره

دستکش بپوش ک بوی دستتو نگیره بیان طرفش

یدونه پفک یا مقداری پنیر هم میتونی بذاری روش

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست