2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی ب شرایط مالی شما داره

من با اقدام خودم باردارم

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

اره دیگه

اون طفلی ک خودش نخواسته بیاد

حالا خود خواسته یا خداخاسته بالاخره دعوت شده ب زندگی

حق ندارم زندگیشو بگیرم

تا قبل مدرسه زیاد خرجی اونچنانی ندارن

فقط بیشتر  هزینهاش پوشک و شیر خشکه و هزینه دکتر و مطب اگر یوقت مریض شد 

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
اقدام نکردم منناخواستس

خداخواسته اس😍😍

از اولی تو دل برو تر میشه...قدمش برات پرخیر باشه.

حتمن ی حکمت و مصلحتی هست

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
میشه دلیلش رو بگین

چون قبلا فکرمیکردم جنین ازسه ماهگی بهش روح وارد میشه امافهمیدم که ازلحظه ای که تشکیل میشه یه انسان کامل هس وبه امید مااومده این دنیا،میدونم شرایط سخته ادم چه جوردلش میاد همچین کاری بایه انسان مخصوصا بچه خودش بکنه.منم ناخواسته بودم مامانم هرکاری کرده من ازبین نرفتم شاید باورت نشه اینقدرکه من دلسوز پدرومادرمـهستم ،انگاری من مامان وباباشون هستم.ماماتم همیشه ازمن معذرت خواهی میکنه بابت گذشته که قصد داشته منو ازبین ببره.منم خیلی سختی کشیدم. ولی وقتی فکرمیکمم پدرومادرم قراربودحق زندگی کردن رو ازمن بگیرن ناراخت میشم

اره دیگهاون طفلی ک خودش نخواسته بیادحالا خود خواسته یا خداخاسته بالاخره دعوت شده ب زندگیحق ندارم زند ...

خدا روشکر مشکلی ندارم از اون بابت

من خودم آمادگی ندارم

واینکه از لحاظ روحی بدرد بچه نمیخورم

چون قبلا فکرمیکردم جنین ازسه ماهگی بهش روح وارد میشه امافهمیدم که ازلحظه ای که تشکیل میشه یه انسان ک ...

سخته درک میکنم

ولی بخدا اون بچه هم گناه داره بیا تو این دنیا پر از غم و ب بختی

خدا روشکر مشکلی ندارم از اون بابتمن خودم آمادگی ندارمواینکه از لحاظ روحی بدرد بچه نمیخورم

نیم ساعت دیگه جواب اینکه امیدی هس بچه من سالم باشه یانه میاد.ناشکری نکن من فقط التماس خدامیکنم سالم باشه.خداروشکرکن بدون هیچ دردسری همچین نعمتی بهت داده عزیزم