یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
حالا خود خواسته یا خداخاسته بالاخره دعوت شده ب زندگی
حق ندارم زندگیشو بگیرم
تا قبل مدرسه زیاد خرجی اونچنانی ندارن
فقط بیشتر هزینهاش پوشک و شیر خشکه و هزینه دکتر و مطب اگر یوقت مریض شد
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
چون قبلا فکرمیکردم جنین ازسه ماهگی بهش روح وارد میشه امافهمیدم که ازلحظه ای که تشکیل میشه یه انسان کامل هس وبه امید مااومده این دنیا،میدونم شرایط سخته ادم چه جوردلش میاد همچین کاری بایه انسان مخصوصا بچه خودش بکنه.منم ناخواسته بودم مامانم هرکاری کرده من ازبین نرفتم شاید باورت نشه اینقدرکه من دلسوز پدرومادرمـهستم ،انگاری من مامان وباباشون هستم.ماماتم همیشه ازمن معذرت خواهی میکنه بابت گذشته که قصد داشته منو ازبین ببره.منم خیلی سختی کشیدم. ولی وقتی فکرمیکمم پدرومادرم قراربودحق زندگی کردن رو ازمن بگیرن ناراخت میشم
خدا روشکر مشکلی ندارم از اون بابتمن خودم آمادگی ندارمواینکه از لحاظ روحی بدرد بچه نمیخورم
نیم ساعت دیگه جواب اینکه امیدی هس بچه من سالم باشه یانه میاد.ناشکری نکن من فقط التماس خدامیکنم سالم باشه.خداروشکرکن بدون هیچ دردسری همچین نعمتی بهت داده عزیزم