یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🥲😂منو نترسون ، من چن روزه فهمیدم ام اس دارم این برام یه نقطه امیده که اگه یروزی دچار مشکل حرکتی بشم واقعا این برام معجزه میکنه اگه بیاد و در دسترس عموم قرار بگیره🥲
واقعیهه بابا از چندسال قبل راجبش حرف میزدن الا اسی میگه رو دومین نفر انجام شد دیگهخوده ایلان ماسک گف ...
کاش صد سال بعد دنیا میومدیم که این علمه فراگیر شده باشه الان یکی از فامیلای ما بیچاره ۱۵ ساله قطع نخاع شده دهره زجر میکشه کسای دیگه که با بیماری تو جوونی فوت شدن اگه این بود شاید اینجوری داغ نمیدیدم ما💔 ولی بازم خوبه ساختنش مبارک آیندگان
🥲😂منو نترسون ، من چن روزه فهمیدم ام اس دارم این برام یه نقطه امیده که اگه یروزی دچار مشکل حرکتی بش ...
والا چیز خیلی خوبیه مشکلات مغزی و اعصاب مشکلاتی هستن که حل نمیشن چون سلول های مغز و اعصاب تکثیر نمیشن حالا این بیاد حل کنه و انسان رو از بیچارگی در بیاره خیلیم خوبه مریصی نباشه بقیش رو یه جور میشه تحمل کرد