2777
2789
اره میدونم تجربه داری . سخته بخاطر همینم انقدر عصبی و کصخلی خدا کمکت کنه🫶😘 ج.نده ی مادر

🤣🤣🤣واو ج نده ی همسر 

مشخصه چقدر حسودی بدو برو پی کارت چشمت رو شول پسرم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من دنیا اومدم میگفتن ۲ کیلو بودم 😂

من ی بار ۸سال پیش تو اثاث کشی بابامینا پرونده بهداشت نوزادی خودمو پیداکردم وزنم ۱۵۰۰بوده قدم ۲۸سانت دورسرم ۲۱ سانت 

خخخخخخخخ

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
🤣🤣🤣واو ج نده ی همسر مشخصه چقدر حسودی بدو برو پی کارت چشمت رو شول پسرم

تنها چیزیم که رو پسرته عنمه🤣🤣بیچاره شوهرت و پسرت ... وای وای ... چ مادر با کمالاتی🤣حدا حفظش کنه واست عن اقا رو

تو ک یه شهر باید دی ان آ بگیر . من ریددددم تو خودتو همسرت ک بچت . هر چی خودمو شوهرم ریدیم تا حالا ده ...

شوهرت خانومشو جمع کنه لازم نیست برینه ریدنتون از دادن زیادتونه خاله جون❤️ اختیار سوراخ مقعدتون دست پسرایه مملکته

شما که باردارید بهتره بیشتر مراقب حرفاتون باشید اون خانومم حرف بدی نزد فقط اصلاح کرد که توپول درست ن ...

دقیقا بخاطر همین باید بهش یاد داد هر جایی جای گوه خوری نیست . چهار بار کسی بهش چیزی نگفته فکر کرده خبریه خراب خانوم

تنها چیزیم که رو پسرته عنمه🤣🤣بیچاره شوهرت و پسرت ... وای وای ... چ مادر با کمالاتی🤣حدا حفظش کنه و ...

حتما شوهرم برایه توام داره میسازه؟🤣🤣🤣بدو بدبخته بی عرضه بزار بلند شدم اسفند دود کنم قربون شول پسرم برییی