2777
2789
عنوان

فردا قراره با مدل بالاترین ماشین عمرم رانندگی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 75 پست
آره از عیده بی ماشینمتا خواستم به خودم بیام تابستون باردار شدمبعدش استراحت مطلق بودم و هزار داستان ا ...

حالا ایشالله یه خوبشو میخری عزیزم 

آره درکت میکنم بی ماشینی سخته 

من ۲ماه بی ماشین یودم داشتم روانی میشدم

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
واقعا .بعد من میخواستم با 60 میلیون پول خودم و ابجیم بقیش طلاهای مامانم و 120 میلیون پول بابام ی ماش ...

ای بابا 😔

زندگی خیلیی سخت شده عزیزم 

حالا ایشالله پول میاد دستت یه خوبشو میخری 

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ایشالله یه خوبشو میخری عزیزم آره درکت میکنم بی ماشینی سخته من ۲ماه بی ماشین یودم داشتم روانی می ...

بعد بچه دار شدنم بعید میدونم بتونم رانندگی کنم😑

پا درازی بودم واسه خودم

آدم بچه رو چیکار کنه خوب

فازم عوض شد یهویی🫠

ای بابا 😔زندگی خیلیی سخت شده عزیزم حالا ایشالله پول میاد دستت یه خوبشو میخری

اره خیلی واقعا  .خداروشکر واقعا خدا همیشه دستمونو گرفته🌱

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍( این قسمت کمی برگرفته از امضای یکی از دوستان هستش ) 

بعد بچه دار شدنم بعید میدونم بتونم رانندگی کنم😑پا درازی بودم واسه خودمآدم بچه رو چیکار کنه خوبفازم ...

اتفاقا بعد بچه دار شدن رانندگی برات راحت تره بچه رو میزاری رو صندلی کودک و گازشو میگیری و میری😁

به زمانبندی خدا شک نکن❤️

😑😂ما یمدت فیدلیتی داشتیم  بعدش پژو خریدیم شوهرم میگفت از اسب پیاده شدیم سوار قاطر شدیم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

منم یبار پشت تراکتور نشستم همینجوری ذوق مرگ شدم 😁

فقط 12 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

خیلی حال میده انصافا 

یبار من شوهر دوستم بهم گفت با کولیوس برم تا لواسون 

تا اونجا از استرس اینکه خط نیفته ری.دم تو خودم 🤣 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

من بودم قبول نمیکردم، ماشین مردم مسئولیت داره خراب بشه میخوای چیکار کنی؟تصادف کنی کلی خرج میوفته رو دستت ها

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️