2777
2789
عنوان

نامزد کردم حالا هم محله ایمون ک نمیدونه پیام داده عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 13555 بازدید | 435 پست
یطوری با اعتماد بنفس گفت من اگه پسره رو چهارده سال نمی‌شناختم میگفتم اره این راست میگه من عکس الکی گ ...

بیخیال عزیزم 

دیگه دعوا رو ادامه ندید قفل کن 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک من دروغه یا چشای تو کوره بی همچیز؟؟ خدا ازت نگذره ک می‌دونی اشتباه کردی و داری حق الناس می‌ندا ...

عزیزم شما که میگی حق الناس خودت چرا داری این گناه رو میکنی ببین هرکسی هم بهت تهمت زد نادیده بگیر جواب نده چرا اعصاب خودتو خراب میکنی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

عزیزم شما که میگی حق الناس خودت چرا داری این گناه رو میکنی ببین هرکسی هم بهت تهمت زد نادیده بگیر جوا ...

اخه نگاش کن همه فهمیدن این اشتباه گرفته بازم داره بمن بی احترامی می‌کنه 

اخه نگاش کن همه فهمیدن این اشتباه گرفته بازم داره بمن بی احترامی می‌کنه

قفل کن جواب نده والا تو تاپیک های منم کم بهم تهمت دروغ نمیزنن فقط خودت اذیت میشی 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

دفعه اخرت باشه دهنی بی همه چیز تو باز میکنی ب پدر من فحش میدی سلیطه دریده

تو چشای کورت و باز کن درست ببین تا فک و فامیلت پاسوزت نشن 

زیادم بخوای قد قد کنی یچی دیگ میگم بری یه ماه گریه کنی بدبخت 

شماره کارت بده کمکای مردمی جمع کنیم انقد درگیر کد تخفیف اسنپ بود نباشی جوجو