2777
2789
عنوان

نامزد کردم حالا هم محله ایمون ک نمیدونه پیام داده عکسس

| مشاهده متن کامل بحث + 12291 بازدید | 435 پست

شمالی هستین؟ چهره هاتون به شمالیا میخوره

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط اینو بگم برم، بیچاره نامزدت کاش ازت خلاص بشه چون گناه داره با کسی مثل تو زیر یه سقف بره، کسی که ...

عزیزم شما چرا قضاوت میکنی؟ من کی چشمم دنبال کسی بود؟ اینکه یه شوخی کردم شد چشم دنبال کسی بودن؟

بخدا همه کشتی گیرا بدرد نخورن

آرههههه کشتی گیرا(پهلوونا) بدرد نخورن

اون دختری که با وجودی که اسم یکی روشه ولی بازم فکرش دنبال پسرای محلشونه خوبه

عزیزم از تاپیکت فهمیدم لیاقت اون پسر رو نداری لطفا نه آینده خودتو خراب کن نه اونو

سنگ باخت تا کاغذ بغلش کنه...🤗🖤
عزیزم شما چرا قضاوت میکنی؟ من کی چشمم دنبال کسی بود؟ اینکه یه شوخی کردم شد چشم دنبال کسی بودن؟

وقتی میگی افسوسس کارش فلانه، یا میگی مجرد بودم تبدیل به شوهرش میکردم معلومه چجوریه

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

آرههههه کشتی گیرا(پهلوونا) بدرد نخورناون دختری که با وجودی که اسم یکی روشه ولی بازم فکرش دنبال پسرای ...

ااره والا، میخاد تو ابنمک بخابونه حتما. همون بهتر بری با یکی دیگه

کیم نبیلیر...کیم نه چکیر...

آرههههه کشتی گیرا(پهلوونا) بدرد نخورناون دختری که با وجودی که اسم یکی روشه ولی بازم فکرش دنبال پسرای ...

عزیزم من دارم با یکیشون زندگی میکنم 

و اینکه من فکرم پیش هیچکس نیست 

شما که خوبی قضاوت نکن 

ترکم من نامزدمم ترکه پلیسه فک کنم مورد کرمانشاه

شبیه هم بودن من فکر کردم یک نفرن 

اگه از اون پسره مطمئن نیستی به هم بزن 

تا وقتی به بلوغ فکری نرسیدی و از انتخابت مطمئن نیستی وارد زندگی مشترک نشو

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند