2777
2789
عنوان

شوهرم میگه بهم پیام بده زنگ بزن ولی وقتی میدم جواب نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 655 بازدید | 73 پست
میتونه جواب بده ولی بعدش زنگ میزنه خب اون وقتی پیام میدم از لحاظ احساسی ارضا میشه ولی من چی ؟

بهشون بگو شماهم هروقت سرت خلوت شده یه پیام بده اینجوری منم حالم خوب میشه لا به لای کارات فکر منم هستی من نمیخوام همون ثانیه جواب بدی ولی هروقت سرت خلوت شد انتظار دارم جواب بدی شماهم یه چیزی بگی که حالم خوب بشه

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتهای احساسم چی میشه؟

الله💜یجایِ‌متن‌دیدم‌كِ‌خیلی‌قشنگ‌بودنوشته‌بود:بعضی‌هامعتقدن‌وقتی‌دوگوش‌انسان‌ روکنارهم قرار‹ بدیم‌شکل‌قلب‌ایجادمیشه ›وکلمه‌قلب‌به‌انگلیسی‌میشه: ‹ Heart ›كِ‌‌در وسطش‌کلمه‌گوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برای‌تصاحب‌قلب‌کسی‌ابتدابایدیاد‌بگیریدبهش‌گوش‌بدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱🕊
بهشون بگو شماهم هروقت سرت خلوت شده یه پیام بده اینجوری منم حالم خوب میشه لا به لای کارات فکر منم هست ...

میگه من نیاز دارم تو میخای چیکار بخدا گاهی پیامش ندادم حتی اومده دعوای خیلی بزرگ که چرا اس ندادی چرا زنگ نزدی 

خب واقعا اگه مشتاقه چرا خودش زنگ نمیزنه؟ اگه دلتنگ میشه خودش پیام بده اون موقع 

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  
اره خب بستگی داره کارش چی باش همین که دلش میخواد نوتیف پیام تورو ببینه یعن به فکرته حتی تو سرکارم بن ...

خب ببین اون قدر وقت خالی داره خودش بتونه زنگ بزنه ولی من که پیام میدم خیالش راحت میشه به گفته ی خودش که هنوزم دوسم داری خب منم میخام زنگ بزنه دلم تنگ میشه

میگه من نیاز دارم تو میخای چیکار بخدا گاهی پیامش ندادم حتی اومده دعوای خیلی بزرگ که چرا اس ندادی چرا ...

بهش بگو همینطوری که شما احتیاج داری سرکار حالت خوب بشه منم برای انورات و کارهای خونه به این محبت نیاز دارم یا دوتامون پیام بدیم حالمون خوب بشه یا ندیم بگو تو میخوام انرژی بگیری یادآور بشه که یکی تو خونه دلتنگته منم میخوام یادم بیاد یکی سرکار به فکرمه انتظار بالایی نیست

میشه اونور ازت سوال پرسیدم بگی لطفا به ازدواج ختم میشه بنظرت اون آدم؟

آره ازدواج میکنی ولی سختی داره

خب ببین اون قدر وقت خالی داره خودش بتونه زنگ بزنه ولی من که پیام میدم خیالش راحت میشه به گفته ی خودش ...

الهییی 

خب همینم قشنگه دیگ پیامتو میبینه آروم میش 

بگو اگر شد توام یه پیام بده منم ببینم دلم برات تنگ میش 

من سنی قلبیمه گیزلمیشم🖤💔💚🚶