2777
2789

اگه هستین بگین که بیشتر توضیح بدم به کمکتون 

احتیاج دارم خانما

میشه واسه حل شدن مشکلات خانوادگیم ی صلوات مهمونم کنی   متاهلم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ما فقط ۱۰ ساعت پیش هم نیستیم 

همش میگه بهم زنگ بزن پیام بده میگه وقتی پیام میدی 

انرژی میگیرم ولی وقتی اس میدم جواب نمیده میگه دیگه خیالم راحته که تو فکرم بودی 

ما فقط ۱۰ ساعت پیش هم نیستیم همش میگه بهم زنگ بزن پیام بده میگه وقتی پیام میدی انرژی میگیرم ولی وقتی ...

خب شماهم بگو جواب بده تا بدونم ک تو هم می‌خونی پیام هارو

چشم من هرگز ندیده است آدم بی درد را،،، زندگی رنج مدام است، آدمی سرخت باش!😉

پیام نده

مگه بلانسبت ببخشیداا سگ گلدن رتریور هستی هی براش له له بزنی 

توعم شخصیت داری برا خودت

بگو اگه دلت تنگ شد زنگ بزنیم ۵ دقیقه  صحبت کنیم  

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

خب شماهم بگو جواب بده تا بدونم ک تو هم می‌خونی پیام هارو

میدونی بخدا همش التماس میکنه که زنگ پیام بده ولی تا میدم دیگه غیبش میزنه میگه خیالم راحته خب بابا منم نیاز دارم باهات حرف بزنم

پیام ندهمگه بلانسبت ببخشیداا سگ گلدن رتریور هستی هی براش له له بزنی توعم شخصیت داری برا خودتبگو اگه ...

وا این حرفا چیه خب چی میشه زنگ بزنه یه راهکاری بده که بعد پیام دادن شوهرشم جواب اینو بده

پیام ندهمگه بلانسبت ببخشیداا سگ گلدن رتریور هستی هی براش له له بزنی توعم شخصیت داری برا خودتبگو اگه ...

من به اسرار خودش پیام میدم بخدا التماسم میکنه ولی اینکه دیگه غیبش میزنه میگه خیالم راحته 

عصابم خرد میشه 

وا این حرفا چیه خب چی میشه زنگ بزنه یه راهکاری بده که بعد پیام دادن شوهرشم جواب اینو بده

اولا که ایشون اگر خیلی مشتاقه باید زنگ بزنه و پیام بده خودش

حالا میگیم اوکی سرش شلوغه خانمش پیام میده ،

دیگه چرا جواب نمیده !!

اونی که برا سین زدن وقت داره برا جواب دادنشم وقت داره

بقیه اش بهانه است ، بد عادت شده 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

اولا که ایشون اگر خیلی مشتاقه باید زنگ بزنه و پیام بده خودشحالا میگیم اوکی سرش شلوغه خانمش پیام میده ...

بنظرت چیکار کنم مثلا بعد پی امم خودش زنگ میزنه ولی توقع داری من همش پیام بدم