2777
2789
عنوان

با سه تومن شما بودین چی می‌خریدین

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 27 پست
ببخشید سکه پارسیان رو دقیقا به قیمت طلا میخرن؟ به نظرتون سکه پارسیان برای سرمایه گذاری بهتره یا طلاه ...

اره میخرن 

ولی اگه بتونی جایی پیدا کنی که تیکه طلا بفروشن خیلی خیلی بهتره 

مثل چند تا گوی کوچیک طلا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دو تا مانتو شومیز نخی کفش و ی ظرف تغذیه ی دانشجویی با ی ماگ سفری

با ۳ تومن میشه اینا رو خرید

ولی سعی کن ولخرجی نکنی و بگی پول تو حسابم هست همه رو خرج کنم

من با همین کلی پس انداز کردم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

اره میخرن ولی اگه بتونی جایی پیدا کنی که تیکه طلا بفروشن خیلی خیلی بهتره مثل چند تا گوی کوچیک طلا

این طلا های کوچولو که توی دیجی ک ا لا هست هم خوبه ؟ اونایی که در حد دو سه تومنه؟

با ۳ تومن میشه اینا رو خریدولی سعی کن ولخرجی نکنی و بگی پول تو حسابم هست همه رو خرج کنممن با همین کل ...

با ماهانه سه تومن .؟بعضی وقتا میگم کلا نگه دارم تا ی سال زیاد شه ۵۰ تومنم طلا دارم بفروشم بشه نصف پول ی ماشین دست دوم بقیشم بابام بده ک ب زور باید راضی شه بعد میگم‌مگه چقد عمرته خرج کن بره ‌

دانشجوی پزشکی 🩺

با ماهانه سه تومن .؟بعضی وقتا میگم کلا نگه دارم تا ی سال زیاد شه ۵۰ تومنم طلا دارم بفروشم بشه نصف پو ...

نمیگم خرج نکن ولی ولخرجی نکن جمع میشه کم کم

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️