2777
2789

مستاجرم هستیم ۷ ام باید اجاره خونمونم بدیم خدام همه درا رو به روم بسته کارم همش گریه اس مامانم ازونور مریضه و چند تا عمل داره خودم از غصه مریضم همش هر جا برا کار زنگ میزنم میگه استخدام کردیم از همه چیز نا امیدم نفسم بوی مرگ میده تو رو امام حسین برام دعا کنید دعا کنین خدا بابای بی غیرتمو بکشه ک هر چی زنگش میزنم داد مینه من ندارم....الهی خدا بکشتش تا من دلم شاد به حق این وقت و ساعت و اذان

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

برو دیلی مارکت کار کن 

اولش اذیت میشی ولی حقوق مزایا خوبی داره

هدفم این روزا لاغر شدنه.... 1400/08/01___80کیلو....1400/09/09___74.15کیلو...1400/09/24___72.950کیلو... 1400/09/30___73.600❌❌... 1400/10/20___72.200...          1400/10/30__71.750... 1400/11/4___70.600.... 1400/11/20___69.850....

الهی دورت بگردم

انشاالله که همه چی درست میشه به حق حضرت عباس ع

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی به حق امام  حسین خدا منو سیاه پوش بابام بکنه تا من دلم شاد بشه

خطاب به سران کشور ایران سوریه لبنان اسرائیل و سایر کشور های وابسته:لطفا جنگ نکنید من هنوز شوهر نکردم  

عزیزم نفرین نکن کسی رو 

خصوصا پدرت 

از من که همه جا رفتم مصاحبه واسه کار و دنبال کار گشتم و جنگیدم به تو نثیحت، کفش آهنی پا کن و بدون ناامیدی و ناراحتی دنبال کار باش فقط وقتی توکل واقعی کردی کار خوب جلوت سبز میشه. اصلا اصلا ناامید نشو 

برات دعا میکنم آرامش پیدا کنی 

و یک شغل عالی با درآمد خوب و اوضاعت جفت و جور شه

آمین بگو. خدایا دامن همه کسانی که بچه دوست دارن رو سبزمن

خودت و مادرت تنها زندگی میکنین؟ مادرت شاغله؟

اره خودمون دوتاییم  مامانم زمیینگیر شده 

میتونی به خیریه ای جایی مراجعه کنی کمکتون کنن.حداقل برای مادرت کهرسر پا شه

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
عزیزم نفرین نکن کسی رو خصوصا پدرت از من که همه جا رفتم مصاحبه واسه کار و دنبال کار گشتم و جنگیدم به ...

کجا برم دنبال کار مجبورم فقط دیوارو بگردم اونجا ام به نتیجه نمیرسم....

خب یه خونه پیدامیکردی که اجاره ش کمترباشه مگه بابابات زندگی نمیکنی چرانمیده

ماهی ۳ تومن میدیم این کمترینشه....نه جدا شدن با هم زندگی نمیکنیم