همسرم عادت داره وقتی میخواد با بچه ای شوخی کنه بلند میگه ااای بابا یا یقه شو میگیره و شوخی میکنه اما خواهرم با رفتارش اه و پیف کردنش یجوری برخورد میکنه که دوست نداره همسرم با بچه اش کاری داشته باشه سوالم اینه چطوری بگم که همسرم ناراحت نشه؟ ضمنا اینکه ما بچه دار نشدیم هنوز میترسم خدایی نکرده ناخواسته یه اتفاقی بیوفته که فکر کنن ما از قصد اسیبی به خواهر زاده ام رسوندیم
عزیزم بخدا اگه من جای شمابودم اصلا با خواهرم خونه کسی نمی رفتم با این همه ادا ما هم اطرافمون پر بچه است کوچکترین هم پسر منه همه باهاش شوخی می کنن منم خوشحال می شم که انقدر دوسش دارن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
4ساله بله ولی وسطاش رها کردم اما امسال چله حضرت ام البنین رو کامل انجام دادم
الان بهت میگم انجام بده
کسی که زایمان کرده آب از حمامش بگیره آبی که روی بدنش ریخته منظورمه خودت بره حمام کن آخرش یه دختر مجرد که پاک باشه آب اون زن زایمان از روی سرت بریزه تا پایین لباس بپوش بیا بیرون رابطت شروع کن