2777
2789

باید به نی نی یار پیام بدی روزای زوج ۱۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵:۳۰

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

حذف میتونی بکنی به شرط اینکه هیچ کاربری در تاپیکت پست نذاشته باشه.

روی سه نقطه بزن و گزینه حذف تاپیک رو بزن.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزدو به مجنون و به لیلا شدنش می ارزددفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویسسند عشق، به امضا شدنش می ارزدگر چه من تجربه ای از نرسیدن هایمکوشش رود به دریا شدنش می ارزدکیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوزحتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دممبه همان لحظه برپا شدنش می ارزددل من در سبدی، عشق به نیل تو سپردنگهش دار، به موسی شدنش می ارزدسالها ... گر چه که در پیله بمانَد غزلمصبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید