2777
2789

چرا وقتی تاپیکم درباره ی پسر اینترن پزشکیه اینقدر فشار و حسادت رو تو کامنتاتون حس میکنم؟ البته همه ن بعضیا

مثل همین تاپیک قبلیم

من دروغی ندارم ک بگم ی اینترن پزشکی ازم خوشش اومده تو ی بخش همکاریم همین امروز ایستگاه پرستاری خالی شده بود بهم گفت قربونت برمممم من.‌.هر چند من بهش محل نمیدم و خوشم نمیاد تو محیط کار از این حرفا باشع....ولی این حجم از فشار خوردن هم جالبه

من کلا قصد ازدواج ندارم....چرا همش میگید هر وقت تو رو گرفت اونوقت پز بده😑😑 من بارها پسش زدم ...بی محلی کردم ولی خداشاهده ذره ای از محبتش کم نشده....

شما فکر می‌کنید برای اون کمه؟؟؟؟ مثلا نمیتونه مخ بزنه

خوشتیپ با قد ۱۸۵ حالا ب پزشک بودنم کار ندارم ولی دست رو هر کی بزاره پسش نمیزنه....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب قصد ازدواج نداری،چرا اینقدر درموردش و درمورد توجحش نسبت به خودتو حرفاشو،تیپش و .....حتی قدش،تاپیک میزنی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من بحث فشاری شدن رو که گفتی درک میکنم و میپذیرم خب ؟ولی اینکه میگی دست رو هر کی بذاره بهش نه نمیگه ر ...

شما نگاه ب خودت نکن...واقعیت رو دارم میگم خیلیا ب ظاهر تحصیلات توجه دارن..‌دیدم ک میگم

رزیدنت دیدم با خدمات ریختن رو هم.

راست میگن هر وقت با گل و شیرینی اومد خواستگاریت بگو خودم تجربه داشتم اینا فقط دنبال کام گرفتن هستن.

کثیف ترین و چندش ترین و زشت ترین اینترن پزشکی خودشو بهم نزدیک کرد ولی وقتی حرف ازدواج رو زدم گفت به من و تو میاد بشینیم سر سفره عقد؟ از نظر ظاهری و بهداشت فردی و اعتماد به نفس من عروسک بودم در مقابلش.

گول نخور.

اطلاع رسانیه😂

هاااااااا

خب همون اولش بگه،واسه افزایش سطح علمی نی نی سایته خب.

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔