2777
2789

عشقم بعد ۵ سال رابطه عاشقانه تواوج رابطه عاشقانمون بهم خیانت کرد ورفت و الان ۱ سال ازون موضوع میگذره ومن هنوز نتونسم درک کنم اون موضوع رو طوریکه گاهی به جنون میرسم ازبس ناراحت میشم وگریه میکنم درواقع نتونسم موضوع رو هضم ودرکنم ... پیش روانشناس و..رفتم کمکی بهم نکرده..من چطور میتونم به ارامش برسم خواهش میکنم راهنماییم کنید🥲

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان ازدواج کرده بااون خانم ..نه نتونسم چون وقتی تو بغل من بود من اونو میپرستیدم عین معبود اون تو فک ...

ای بابا بد شد که فکر کردم هنوز جایی واسه برگشت مونده 😢 البته خودمم اینجوری شد ازدواجم نمیدونم دیگه والا 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

عزیزم سخته خیانت . ولی این اتفاق برا خیلیا افتاده.برات تجربه باشه تا ازدواج نکردی به هیچ مردی اجازه نده تنتو لمس-کنه. مردی که به این حد برسه زود ازت سیر میشه. سعی کن یه جایگزین پیدا کنی تا فراموش کنی مثلا بیا تو نی نی سایت سرگرم شو .برو باشگاه .

خدایا تمام زندگی ام رو خودت نقاشی کن من به قلم تو ایمان دارم
من ارامش ندارم تراخدا بگو چطور ارامشم دست بیارم ۱ ساله گذشته

چی بگم خب درست نمیشه تا یه رابطه بهتر پیدا نکردی خواستگاری چیزی نیست؟ خودت کسی نداری؟ تراپی برو. 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

فدای سرت😐😐 معلومه لیاقتتو نداشته اگه خودتو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قایل باشی به خودت کمک میکنی از فکرش بیای بیرون عزیزم هیچ کس ارزش نداره ادم خودشو بخاطرش به این حال و روز بندازه

سر خودتو گرم کن تو اجتماع باش

برو سرکار با ادمای جدید اشنا شو 

موزیکای شاد گوش بده

برو پیاده روی تو فضای سرسبز

من به روزهای روشن ایمان دارم❤

چی بگم خب درست نمیشه تا یه رابطه بهتر پیدا نکردی خواستگاری چیزی نیست؟ خودت کسی نداری؟ تراپی برو.

نه اگر با کسی برم تو رابطه سریعا تو ذهنم با اون مقایسش میکنم ونمیتونم دوام بیارم ..تراپی ام رفتم تا نتونسم ببخشم وهضم کنم اون موضوع فایده نداره..میدونی چی عذابم میده؟اینک تو چشمای معصوم وبیگناهم نگاه میکردودروغ میگفته.اگر بهم یباره میگفت کسی دیگه رو میخواد من قبول میکردم و این بلا سرم نمیومد😔 

فدای سرت😐😐 معلومه لیاقتتو نداشته اگه خودتو دوست داشته باشی و برای خودت ارزش قایل باشی به خودت کمک ...

اون شخص از نزدیکامون هست من هرچی تلاش کنم بیفایدس چون میبنمش..میدونی اگر بهم میگفت من به کسی دیگه علاقه دارم ومیرفت اینجور هرگز زجر نمیکشیدم اون باین کارش کاردی رو تو قلبم بیگناهم فرو کرده که نه میتونم درش بیارم نه ولش کنم فقط زجر میکشم‌