2777
2789
عنوان

اینا علائم بارداری می‌تونه باشه

48 بازدید | 8 پست

به موعد خواهرم ۲ روز مونده 

دو هفته پیش اقدام کرد،از اوایل این هفته علائمی مثل حالت تهوع و تغییر رنگ سینه و درد سینه ، درد کمر ، پا درد ، گهگداری زیر شکمش هم درد میگیره ، بعضی وقتا هم انقد بداخلاق میشه هورموناش تغییر کرده همش سردشه

خودش که میگه حس و حال بارداری دارم نسبت به حالتی که دارم چون قبلاً برا پریودیش اصلا این حسا رو نداش و برا باردای قبلیش که سقط شد همین حسو حالو داشته

چقد ممکنه باردار باشه🥲خودش خیلیییی چشم به راهه هر ماه اقدام می‌کنه و منتظره وقتی پریود میشه میگه اشکال نداره سری بعد

دعا کنین باردار باشه🥺♥️🙏

ان شاالله که باردار باشه ولی بگو به علایم توجه نکنه خدایی نکرده بخوره توذوفش

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

لک لانه گزینی داشته؟ 

۲۵ دی نوبت سنوی قلب نی نی دارم میشه دعا کنین برای نینیم🥲تشکیل نشد که نشد سقط شد .😭 خداحافظ جوجه من باران باش و ببار ،نپرس کاسه های خالی ازآن کیست♾️ویران شده را حوصله ی منت معمار نباشد!!⚕️🎶

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا همش همینجوری شده...یه ذره علائمش کم میشه میگه باردار نیستم چون هیچ علائمی ندارم

اره به علایم نیست البته خیلی سخته توجه نکزدن یه علایم ایشالا که به زودی نی نی دار بشه

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
دقیقا همش همینجوری شده...یه ذره علائمش کم میشه میگه باردار نیستم چون هیچ علائمی ندارم

من رو جفت بارداری هام هیچ علایمی نداشتم اصلا به علایم نیست 

رو اولی فقط یه بار روز موعد سرم گیج رفت بی بی زدم مثبت بود 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40