2777
2789
عنوان

کاش منم ایجور بودم

51 بازدید | 6 پست

امروز داشتم ی کلیپ درمورد ویدا خوانندهه ک خودکشی کرد با ابراهام میدیدم، پسره میگف من ی حرفی بشنوم از این گوشم میشنوم از اون یکی در میکنم ولی ویدا ایجور نبود حرف بقیه براش مهم بود اخر سرم خودکشی کرد

کاش منم مثه پسره حرف بقیه ب ی ورم بود ایجور کمتر اذیت میشدم کاش کلا هیچکس مهم نبود برام🥲🙂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدایی چجوری میشه؟

ینی واقعا میشینید فکر میکنید بقیه چی گفتن بهتون و تجزیه تحلیلش میکنید؟

من نیم ساعت بعد کلا یادم میره ، کسیم بگه فلانی فلان حرفو زد میزنم زیرش🗿😂

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚

خدایی چجوری میشه؟ینی واقعا میشینید فکر میکنید بقیه چی گفتن بهتون و تجزیه تحلیلش میکنید؟من نیم ساعت ب ...

من ی جوری تجزیش میکنم ک اون بدبخت و ازش متنفر بشم

ب یکی پیام بدم بازدید بخوره جواب نده عصبی میشم، جواب پیامامو ندن تو گرو... ووو من دنبال حاشیم 😐

من ی جوری تجزیش میکنم ک اون بدبخت و ازش متنفر بشمب یکی پیام بدم بازدید بخوره جواب نده عصبی میشم، جوا ...

وا😐

من خیلی وقتا دستم بنده یا یهو کاری پیش میاد که نمیتونم پیامی رو جواب بدم ، پین میکنم سر فرصت یا زنگ میزنم یا پیام میدم خب ممکنه یه کم طول بکشه چون اکثرا سرم شلوغه

بیشتر دخترا هم همینجوری مث شمان ولی واقعا درست نیس 

اون بنده خدا شاید روحشم خبر نداره درموردش دارید چی فکر میکنید و چه سناریو هایی میسازید و واقعا قصد و غرضی نداره

یه دختر مستقل ، قوی ، با اعتماد به نفس ، منطقی و پرتلاش🤝رتبه برتر آینده🎓اندکی تا حدی شاعر🌱حامی برابری جنسیتی و البته منتقد سرسخت فمینیسم😗انگشت کوچیکه تحلیلگرا هم نمیشیم ولی خب یه چیزایی تحلیل میکنیم😅این کاربر بسیار بسیار صبور و خونسرد است لذا از تلاش بیهوده برای عصبانی ساختن وی خودداری فرمایید😁معتقدِ معتدل ، با افتخار شیعه مولا علی(ع)💚