2777
2789
عنوان

خوردن جلوی زن باردار

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 127 پست
وقتی آدم یه چیزی میخوره باید به کناری تعارف کنه چه باردار چه غیر باردارباردار خونه خودش که دیگه این ...

درسته معمولا کسی که شعور داره تعارف می‌کنه چه به باردار چه غیر باردار 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من حامله شدم هوس چاقاله بادوم کردم فصلشم نبود چیزیم نشد😁

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
فکر کنم بد متوجه منظورم شدید شماها مثلا همه خانوم هستید هیچ درک ندارید، منم هیچ انتظاری از هیچ کس ند ...

باید تعارف میکرده حالا به هر دلیلی تعارف نکرده ،شما باید خودت میگفتی فلانی من باردارم میشه بهم کمی بدی.

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
نمیخورم خبنمیمیرم که !برامم پیش اومده اتفاقا

منم تو اتوبوس بودم،یه خانمی داشت شکلات میخورد،باردارهم بودم،اینقدر هوس کردم،حد نداشت،هی نگاه شکلات میکردم،هی رومو بر میگردوندم😂

دیگه بعد از چند ساعت هوسم پرید و نخوردم دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
نه بارداری که باش دلیل نمیشه هر جا هر چی دیدیم چون بارداریم بگیم به منم بدهکسی ام که یه چیزی میخوره ...

دقیقا من نه آدم شکمویی هستم نه پر رو که برم بگم تورخدا به منم بده، اما خوش‌بختانه چند روز قبل دوستم برام از داخل فریزرش آورده بود خودم اومدم خونه درست کردم خوردم، فقط بخاطر بچه م که دلش خواسته

عزیز من بارداری اول دیابتی شدم از هفته ۷

قند مصنوعی بسیاری از انواع قند طبیعی کربوهیدرات مثل برنج نون حبوبات سیب زمینی فست فود کلا ممنوع شدم یعنی ۷ ماه لب نزدم به هیچکدوم همه هم جلوم نستن و دل سیر خوردن هوسم بارها کردم نخوردم عیچیمم نسد بچه مم سالمه

رو دومی هم ویار شیرینی داشتم شدید دیابتی نشدم ولی باز از ترس دیابت خیلی چیزا که هوس کردمو نخوردم دومی هم سالمه والا

👈🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/1979222👉🏻 با من حرف بزن  

ولی بچه ها کاش قبل این همه توهین یه لحظه خودمون رو تو شرایط حالا هرکسی بذاریم بعد این طور قضاوتش کنیم من قبول دارم بعضی خاننا دل سنگن اما خودتون تا حالا چند بار سر چیزای خیلی کوچیک تر از این ناراحت شدبد و تاپیک زدید؟دیگه ایشون که باردار هستن هورمون هاشونم بهم ریخته اس بله و بله و صد بله که انسانیت حکم میکنه و باید در مقام انسانیت به کودک شخص باردار و افراد مسن و در هر حال به هرکسی که در جمع حضور داره تعارف زده ایشون که نمیتونه دست کنه تو یخچال و سفره مردم یکم از فاز استقلال بیاید پایین😃

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
انسان زبون داره و واقعا باید استفاده کنه اون سری یکی باهام قهر بود😐 از یکی دیگه شنیدم چون اون باردا ...

چیپس نیاز نیست آدم بره به کسی بگه دلم خواسته می‌ره از سوپرمارکت سر کوچه میخره!

چقدر سخت میگیرین خانما اسی که حرف بدی نزده ، منم باردار بودم همه بهم تعارف میزدن همه چی رو ، همسرم اگه یه خوراکی واسه خودش میگرفت و به من نمیداد بعضی وقتا من هیچی نمیگقتم بعضی وقتا هم میگم به منم یکم بده من تا حالا از هیچکس هیچی نگرفتم ولی طرف باید یه تعارف بزنه شاید خانم حامله دلش دستپخت یکی دیگه رو بخواد