2777
2789
عنوان

عکسش میزارم یه بار دیگه 📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1821 بازدید | 155 پست
شوهرتم اینقدر خوش سلیقه انتخاب کردی؟😁

یکم قیافش مردونه تره سن بیشتر نشون میده ریش میزاره  😍

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قربونت گلم فقط حیف دیگه همین 😌

فدا سرت عزیز دلم همه چی که قیافه نیست مهم اخلاقه من اولش فقط به قیافه اهمیت میدادم، الان که 26 سالمه اصلا قیافه برام انچنان اهمیت نداره فقط اخلاق، طرف اخلاق نداشته باشه کنارش ارامش نداشته باشی زندگی کردن برات بی معنی میشه

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
یکم قیافش مردونه تره سن بیشتر نشون میده ریش میزاره 😍

مبارکت باشه عزیزم ایشالله خوشبخت باشین در کنار هم، چند سالته

برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین، و اگه فرستادین بگین منم برای امواتتون بفرستم ممنونم🙏
مبارکت باشه عزیزم ایشالله خوشبخت باشین در کنار هم، چند سالته

من ۲۲ همسرم ۲۵

گذاشتم عزیزم

من ندیدممم

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

فدا سرت عزیز دلم همه چی که قیافه نیست مهم اخلاقه من اولش فقط به قیافه اهمیت میدادم، الان که 26 سالمه ...

موافقم عزیزم الان کنار همسرم خیلی حس حمایت و آرامش دارم همیشه پشتیبانم بوده غیرت مثبت داره یعنی کنارته حامیه زحمت کشه واسه زندگیمون تلاش میکنه 

موافقم عزیزم الان کنار همسرم خیلی حس حمایت و آرامش دارم همیشه پشتیبانم بوده غیرت مثبت داره یعنی کنار ...

خداروشکر همین مهمه مطمعن باش حالا سنت بیشتر بالا بره متوجه میشی من تا 24 سالگی فقط قیافه و این چیزا تو چشمم میومد 

به پای هم پسر شین 

خودتم میگذاری

""""زندگی یک دورغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤من اگر نیکم و بد تو برو خود را باش ... هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت...٪^ا نمیدانم چرا ؛*هرگز جسد انهایی که میگفتند بی تو میمیرم پیدا نشد ... اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی🥀🥀  

به پای هم پسر شین خودتم میگذاری

شوهرم نیستا 😬

خودم خجالت میکشم یکم اعتماد به نفسم بیشتر شد ادیت خوب کردم میزارم 

شوهرم نیستا 😬خودم خجالت میکشم یکم اعتماد به نفسم بیشتر شد ادیت خوب کردم میزارم

وای بر من فک کردم شوهرته😂😂😶😶😶😶

په کدومش شوهرته👀 باشه