2777
2789

برای حس خوب خودتون چکارایی انجام میدید 

چه نوع روتین پوستی دارید که باعث شفافیت و درخشان شده پوستتون هم میشه

🥰❤️

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر این پوست من حساس شده هر چی بهش میزنم جوش میزنه

تمام ضد افتابها رو امتحان کردم با همش جوش زدم

در حال حاضر فقط یه ژل شستشو دارم و یه ابرسان و یه سرم. 

ولی از وقتی کرم پودر و حتی ضد افتاب رنگی رو گذاشتم کنار و با پوست طبیعی خودم تردد میکنم احساس میکنم خیلی بهتر شدم. 

پشیمونم که الکی با این چیزا فرصت تنفس رو از پوستم گرفتم بخاطر یکم قشنگی بیشتر.

الهی به امید خودت...  
انقدر این پوست من حساس شده هر چی بهش میزنم جوش میزنهتمام ضد افتابها رو امتحان کردم با همش جوش زدمدر ...

من به پوستم هیچی نمیزنم

ارایش هم در مواقع مهم انجام میدم ولی پوستم خیلی خوبه

کلا کرم‌پودر و سفیدکننده و هیچ محلول ارایشی نمیزنم

ولی خب الان قصد دارم یزره چیزایی که باعث ابرسانی و درخشندگی بشه استفاده کنم

نظرم اینه الورا بزنم ، ماسک ابرسان یزنم

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
آب زیاد میخورم ضدافتاب آبرسان و فوم شستشو همین به نظرم اینا واجب ترن

ضد افتاب که کلا نمیزنم

بنظرت چقدر واجبه?؟؟

فوم شستشو هم ندارمم

فیس واش سراوی کنترل آکنه می زنم، تونر گارنیر، اسنس حلزون کوزارکس و درماتیکالی کلینیک، فقط ضد افتاب ا ...

اوووف ماشالله چقد زیاد😂😂

از اصلی ترینش ضدآفتاب هست ...شوینده و آبرسان هم مهمن.

چه مارک ضد افتابی میزنید

من به پوستم هیچی نمیزنمارایش هم در مواقع مهم انجام میدم ولی پوستم خیلی خوبهکلا کرم‌پودر و سفیدکننده ...

چند سالته؟؟ من عقیده داشتم این چیزای شیمیایی رو هرچی نزنیم بهتره

هنوزم تا یه حدی عقیده دارم. ولی شوینده و ابرسان از واجباته. در مورد ضد افتاب شک دارم ولی انتخابم از نوع فیزیکاله که حداقل حذب پوستی نداشته باشه.

خودم انقدر بخاطر گریه و استرس پوستم بد شده بود که دکتر بهم یه سرم داد گفت چند هفته استفادش کن پوستت یکم حال بیاد. ولی خداییش خیلی بهتر شد به نظرم یکم باید این تعصباتمو نسبت به محصولات شیمیایی بریزم دور.

الهی به امید خودت...  
چند سالته؟؟ من عقیده داشتم این چیزای شیمیایی رو هرچی نزنیم بهتره هنوزم تا یه حدی عقیده دارم. ولی شوی ...

حقیقتا منم مثل شما جبهه گیری قوی دارم نسبت به این موارد

من ۲۰ سالمه

من الان بیشتر گلاب میزنم به صورتم ، روزانه چند بار اسپری میکنم رو صورتم و بنظرم اینجوری سالم تره

البته ضد افتاب منم موندم والا

راستی در مورد الوورا من شنیدم صورتو پشمالو میکنه ولی نمیدونم تا چه حد صحت داره

یه مدتم گیر داده بودم به این محصولات طبیعی و کرمهای حاوی روغنهای طبیعی ... که منافذ پوستمو باز کردن بخاطر چربیشون

الهی به امید خودت...  
حقیقتا منم مثل شما جبهه گیری قوی دارم نسبت به این مواردمن ۲۰ سالمهمن الان بیشتر گلاب میزنم به صورتم ...

خب پس سنت کمه. من ۳۲ سالمه و از سی سالگی واقعا پوست افت می کنه اصلا نمیشه به صورت طبیعب ازش مراقبت کرد. 

شما فعلا الان سبک زندگی سالمی انتخاب کنی خیلی بهتره. حتما به موقع بخواب. کمتر به صفحه گوشی و لبتاب خیره شو.گلاب وایه بعضیا تیره میکنه بستگی به مزاج داره فکر کنم

ابرسان و شوینده حتما استفاده کن من پشیمونم که تا سی سالگیم چیزی به اسم روتین نداشتم

الهی به امید خودت...  
خب پس سنت کمه. من ۳۲ سالمه و از سی سالگی واقعا پوست افت می کنه اصلا نمیشه به صورت طبیعب ازش مراقبت ک ...

جدی!

مچکرم پس ازت