؟میخام اگه بشه همینکارو کنم و راحت بشم ،از همه از خودم از زندگیم خستم
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀
میخوای خودتو زجر بدی به چه قیمتی آخه قدر این جسم که دست ما امانتی بدون خیلی ها حسرت یه بدن سالم رو د ...
بدن سالم به چه دردم میخوره وقتی روحم تو عذابه ،یه بچه بیش فعال ،یه شوهر عصبی ،خودمم که کلا مغزم تعطیله توانایی حرف زدن یاده هم کم کم دارم از دست میدم ،کم کم دارم لکنت زبان میگیرم ،خیییلی مشکلات دارم
از همدردی همتون ممنونم خدا بهتون دل خوش بده و به من مرگ زودرس😔
بدن سالم به چه دردم میخوره وقتی روحم تو عذابه ،یه بچه بیش فعال ،یه شوهر عصبی ،خودمم که کلا مغزم تعطی ...
نا شکر نباش منم یه زمانی مثه تو بودم و کفر میگفتم شوهرم یع آدم کصافط اگه به تاپیکامو نگا کنی میفهمی ولی الان واگذار کردم به خدا و این چند روز که سخت مریضم فهمیدم هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیس