یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
نه بابا تا نوه نتیجه های منم کنکور بدن این سهمیه کوفتی رو برنمیدارن ،فکر کنم تا اون موقع جانبازای محترم میخوان بچه دار بشن ،دوست منم سال ۹۸با سهمیه نمیدونم چند درصدی رتبش۱۵۰شد یه خواستگار داشتم باباش سالم بدا بعد پسره میگفت جانباز ۷۰درصده برا همین دانشگاه ازاد رایگان درس میخوند
اره بابا خاله دوستم متولد ۵۷با ۴تا بچه و یه پدر جانباز و سهمیه تاهل با رشته حقوق امسال قبول شده اونوقت من با رشته روانشناسی و سن ۲۳و گذروندن این دوره مدرسه غیر انتفاعی و هزارتا حمالی برای ایجاد سابقه قبول نشدم
اوناییم که میگن زن باید شاغل باشه نمیدونم مستقل باشه زر مفت میزنن ،وگرنه الان من دنبال کارم همش کارای خط تولید و کارگری و فروشندگی و مربی مهد که ۳تومن میدن گیرم میاد
اوناییم که میگن زن باید شاغل باشه نمیدونم مستقل باشه زر مفت میزنن ،وگرنه الان من دنبال کارم همش کارا ...
نفسشون از جای گرم در میاد. ارد میدن
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را