من کلا نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنم میپزم میذارم فریزر به خاطر همین اش رشته خیلی سریع آماده میشه کلا یک ساعت و نیم زمان میبره
پیازداغ فراوون و بعد نعنا و زرد چوبه میریزم تفت میدم آب جوش اضافه میکنم نخود و لوبیا و عدس و سبزی رو میریزم یک ساعت بعد رشته رو اضافه میکنم توی این مدت چند بار هم بزن که رشته هات نچسبه فلفل اضافه میکنم و نیم ساعت بعد خاموش میکنم بعضی ها برای غلظت بیشتر کمی آرد رو با آب مخلوط میکنن و به اش شون اضافه میکنن دیگه این بستگی به ذائقه خودتون داره