2777
2789
شما چطور درست میکنین آش رشته

من کلا نخود و لوبیا رو از قبل خیس میکنم میپزم میذارم فریزر به خاطر همین اش رشته خیلی سریع آماده میشه کلا یک ساعت و نیم زمان میبره

پیازداغ فراوون و بعد نعنا و زرد چوبه میریزم تفت میدم آب جوش اضافه میکنم نخود و لوبیا و عدس و سبزی رو میریزم یک ساعت بعد رشته رو اضافه میکنم توی این مدت چند بار هم بزن که رشته هات نچسبه فلفل اضافه میکنم و نیم ساعت بعد خاموش میکنم بعضی ها برای غلظت بیشتر کمی آرد رو با آب مخلوط میکنن و به اش شون اضافه میکنن دیگه این بستگی به ذائقه خودتون داره

متعهد به یکی از شریف ترین مردهای روزگار

اوووه منکه کلا یادم رفته بود باید شام درست کنم😂

دمت گرم‌ پاشو بپز تا دیر نشده

چند وقت پیش یه خانم تاپیک زده بود ده و نیم شب شد من هنوز نمیدونم چی بپزم 🤣🤣🤣🤣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

قبلا عاشق قورمه سبزی بودم الان متنفر شدم نمیدونم چرا ...... شاید چون هربار خوردم حالم بد شد غذای به ...

من خودم عاشق سوپم ولی شوهرم با سوپ سیر نمیشه همیشه موقعی که نیست یا اگر باشه کنار غذا سوپ بار میذارم

دقیقا درست میگی،. بله انشالله همه ی خونواده ها در کنار هم سالم و شاد باشن و دلشون خوش باشه و بوی غذا ...

الهی که قلب مهربونت همیشه به شادی و سلامتی بتپه عزیزم 

منم برا خودمون برنج گوشت و هویج گذاشته بودمآبجیم مریضیه اینم کشیدم تو ظرف دیگه ک ببرم زود بهش بدم بر ...

دستت طلا عزیزم

خیلی هم عالیه نه والا اصلا کم نیست 

خداحفظت کنه